Májusban jön a Bionic Commando

Már jó rég óta "jön", de a Capcom végre előállt egy megközelítőleg pontos dátummal, amikor is 3D-ben újjászületik az oly sokakban nosztalgikus érzéseket keltő Bionic Commando széria legújabb epizódja. Megjelenés tehát májusban PS3-on, Xbox 360-on és PC-n.

Májusban jön a Bionic Commando

Már jó régóta "jön", de a Capcom végre előállt egy megközelítőleg pontos dátummal, amikor is 3D-ben újjászületik az oly sokakban nosztalgikus érzéseket keltő Bionic Commando. Megjelenés tehát májusban PS3-on, Xbox 360-on és PC-n.

"Újraalkotva a legújabb generációs hardverekre, 20 év után visszatér a játékosokhoz a Bionic Commando, és újra megmutatja milyen a tökéletes ember-gép fúzió." - hallhattuk a Capcomtól.

Megint bebújhatunk hát Nathan Spencer ügynök bőrébe, akinek még mindig jó szolgálatot tesz bionikus keze, sőt talán még jobban használható, mint valaha.

"Mind a bionikus kéz, mind a lengő mechanikája visszatér a játékban. Tovább is lettek fejlesztve, minek köszönhetően pusztító távolsági támadásokra is alkalmassá teszik Spencert. Gyorsan mozoghat a játék változatos színhelyei közt, és kreatívan használhatja a kezet ellenfelei eliminálásához. Így például hozzájuk vághat egy autót, vagy a levegőbe repítheti őket egy jól irányzott balhoroggal. Akár pajzsként is használhatja "törékeny kis emberi ellenlábasait", vagy a levegőbe dobva papírsárkánynak is remekül megfelelnek..."

Van humorérzékük a készítőknek, az már biztos. Jó lesz újra látni a képernyőn a Bionic Commandot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward