Május 31-én érkezik a The Elder Scrolls Online új DLC-je

A Dark Brotherhooddal komoly változások lesznek a játékban.

Május 31-én érkezik a The Elder Scrolls Online új DLC-je

Az új DLC-ben felfedezhetjük az Aranypartot, eljuthatunk Anvilba és a kvatchi Nagy Katedrálisba is, miközben az orgyilkoscéh által ránk rótt, többnyire véres feladatokat is megcsinálhatjuk, ha úgy tartja kedvünk. Az új történettel jelentkező tartalomfrissítés május 31-én érkezik PC-re és június 14-én konzolokra.

ESO Plus tagoknak ingyenesen hozzáférhető minden, amit a DLC kínál, egyébként 2000 crownba fog kerülni a shopban, illetve a gyűjtői verzió, amely egy farkasmountot és egy petet is tartalmaz, 4000 crownért lehet majd a miénk.

Mit kapunk? Dark Brotherhood-küldetéseket, új területeket, új passzív skillfát, új ismételhető questeket, a Vérlitániát, azaz egy egész Tamrielre kiterjedő DB-feladatsorozatot, két új instát és world bosst, új szetteket és gyártható stílust, valamint vadonatúj zene is dukál a DLC mellé.

A DLC-t nem megvásárlók sem maradnak újdonságok nélkül, alaposan átdolgozzák a játék rendszereit. Eltörlik a veterán szinteket, amit már nagyon sokan nagyon régóta várnak, az egyes felszerelések használhatósága a champion pontokhoz lesz kötve (például V14-es szettekhez 140 pont kell, amit már megszereztünk, azt továbbra is használhatjuk akkor is, ha kevesebb pontunk van). Ezentúl mérgeket is készíthetünk majd, ESO Plus tagok megszabadulnak az inventoryt terhelő sok-sok alapanyagtól, hiszen nekik ezek a külön craft bagekbe kerülnek és jönnek a szokásos finomhangolások, bugfixek is.

A tesztszerveren már elérhető az update.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward