Majd csak júniusban kerülnek a boltok polcaira a Comet Lake-S processzorok?

Az újdonságok, illetve a köréjük épülő termékek lényegében majd csak május végén, illetve június elején lesznek elérhetőek a vásárlók számára.

Majd csak júniusban kerülnek a boltok polcaira a Comet Lake-S processzorok?

Az Intel érkező Comet Lake-S processzoraival kapcsolatban nagyon sok információ látott napvilágot az elmúlt hetek folyamán, így egyre jobban tisztul a kép az új generációval kapcsoltban, de azért még így is bőven maradtak kérdések, amelyekre csak később érkezhetnek meg a megfelelő válaszok.

Eddig úgy tűnt, hogy a Comet Lake-S generáció megjelenésére április 30-án számíthatunk, 1-2 hét múlva pedig jó eséllyel kereskedelmi forgalomba is kerülhetnek a processzorok, illetve az őket fogadó, 400-as sorozatú lapkakészletekkel ellátott alaplapok is. Az új értesülések szerint igazából két hullámban történik a Comet Lake-S rajt: 2020. április 30-án csak az új processzorokat és lapkakészleteket mutatják be, ám kereskedelmi forgalomban majd csak május végétől kezdve találkozhatunk velük.

Galéria megnyitása

A nem hivatalos forrásból származó információk alapján arra lehet számítani, hogy az NDA 2020. május 27-ig tart, vagyis ezen a napon jelenhetnek meg az első független tesztek, amelyek objektív képet festenek a 10. generációs Intel Core sorozatú asztali processzorokról. Ezen a napon még kereskedelmi forgalomban nem lesznek elérhetőek az újdonságok, arra ugyanis 2020. május 29-ig kell várni, amikor a processzorok mellett a 400-as sorozatú lapkakészlettel ellátott alaplapok, valamint az OEM-ek által készített komplett konfigurációk is felkerülhetnek az üzletek polcaira.

A legfontosabb információkra tehát még ebben a hónapban fény derül, a tesztekre és a termékekre azonban még elég sokat kell várni – sajnos.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap