Shop menü

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ IZOMETRIKUS SZEREPJÁTÉK KÉSZÜL

A Black Geyser: Couriers of Darkness simán összehozta a kickstarteres célösszeget.
Fellner Hajnalka
Fellner Hajnalka
Magyar fejlesztésű izometrikus szerepjáték készül

Mindig jó hír, ha új, izometrikus, Baldur’s Gate-, vagy Pillars of Eternity-stílusú szerepjátékról jönnek információk, ezúttal pedig egy különösen érdekes projektet mutatunk be nektek, a Black Geyser: Couriers of Darkness ugyanis részben magyar fejlesztők munkája (a csapatnak vannak osztrák és amerikai tagjai is).

A történet szerint Isilmerald királyságát káosz és kétségbeesés uralja, lakói az istenekhez könyörögnek segítségért. A velük szemben álló fenyegetés azonban nem egyszerű élőhalottak, vagy démoni erők hordája – valami sokkal ősibb, sokkal sötétebb ébredt fel. Behódolunk a szívünket körbefonó, bűnös vágy csápjainak, és a mohóság ügynökévé válva pusztulásba taszítjuk a birodalmat, vagy ellenállunk a csábításnak, felfedjük az őrület mögött rejlő igazságot, és visszaállítjuk a királyság korábbi dicsőségét? A döntés csak rajtunk áll majd.

A játékot bevallottan a Baldur’s Gate, az Icewind Dale és más klasszikusok ihlették: izometrikus nézetű, csapatalapú, egyjátékos RPG, mely Yerengal fantasy-világában játszódik. A sztori helyszíne, Isilmerald a legnagyobb, és a legtöbb népnek otthont adó birodalom, melyet egy emberi dinasztia ural.

A hivatalos oldalon többet is megtudhattok a fajokról, karakterosztályokról, varázslatokról, és a Kickstarteren is van még idő arra, hogy támogassátok a Black Geysert készítő GrapeOcean Technologies csapatát. A megjelenést 2019 augusztusára tervezik.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére