Magicka: Wizard Wars - Közeleg a tél!

Trónok harca ihletésű előzetesben mutatkozik be a Magicka PvP változata, a Wizard Wars.

Magicka: Wizard Wars - Közeleg a tél!

A Magicka varázslói útnak indultak, hogy eljussanak az online arénába, ahol négyes csapatokban mérhetik össze erejüket egymással. Az új játék, a Magicka: Wizard Wars élőszereplős előzetesében (ami erősen Trónok harca ihletésű) láthatjuk is őket, amint a végtelen hómezőn menetelnek végzetük felé. Közeleg a tél! A játék is, ami lehet, hogy télen fog megjelenni, de lehet, hogy nem.

A halálig tartó négy-négy fős összecsapásokban a Magicka jól ismert rendszerét használhatjuk varázslataink kombinálására. Az eddigi játékok szellemében most is gyors, pörgős csatákra és sok humorra számíthatunk.

A játékot a februárban megnyílt új stúdió, a stockholmi Paradox North készíti; a Paradox Interactive égisze alatt működő csapat tagjai között sok korábbi DICE és Avalanche Studios tagot is találhatunk, és mindegyikük jól fest varázslóköntösben. A Paradox North főnöke az a John Hargelid, aki producerként a Battlefield: Bad Company 2-n dolgozott a DICE-nál, és az EA-nál is megfordult. A szintén ex-DICE-os David Nisshager vezető dizájner mellett a stúdióban dolgozik Staffan Norling grafikus és Patrick Kling főanimátor, akik korábban a Just Cause-on munkálkodtak az Avalanche-nál. A Paradox raktárában még sok varázslóköntös akad, ezért a jövőben még tovább szeretnék bővíteni az egyelőre még kis csapatot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward