Magic Watch – Jól felszerelt okosóra kedvező áron

A Honor új viselhető kiegészítője GPS-szel és pulzusmérővel is szolgál, miközben sokak számára elérhető.

Magic Watch – Jól felszerelt okosóra kedvező áron

A Huawei a Mate 20 és a Mate 20 Pro mellett bemutatta a Watch GT okosórát, most pedig a Honor Magic 2 társaságában leleplezte a Magic Watch modellt. Ez az okosóra lényegében a Watch GT egy számmal kisebb és olcsóbb kivitelének tekinthető, és ezáltal még több érdeklődő figyelmét keltheti fel.

Galéria megnyitása

Az újdonság egy kör alakú digitális számlappal rendelkezik, amit egy szépen kimunkált lünetta ölel körül skálázással díszítve. A megjelenítő 1,2 hüvelykes, 390 x 390 pixeles felbontású és AMOLED technológiás, így az biztos, hogy a képminőségre nem lehet majd panasz. A viselhető kiegészítőn nem a Google operációs rendszere lesz jelen, hanem a Huawei egyedi megoldása fog szolgálatot teljesíteni rajta. A Lite OS nagyon alacsony rendszerigény mellett képes kielégíteni széles felhasználói szükségleteket. Az értesítések javát megfelelően tudja továbbítani, a bejövő hívásokat lehet róla kezelni, az üzenetek megnyithatóak, a sportolóknak pedig nagyon sok extra akad, ráadásul tucatnyi különböző aktivitás képes akár magától is felismerni. A jó testreszabhatóságról sem kell lemondania az embereknek, a számlapokból bőséges a választék, ezek olyan komplexek is lehetnek, hogy egyszerre 9 különböző információt mutatnak.

Galéria megnyitása

A Magic Watch egy olyan chipre épül, ami Cortex-M4 processzormagot alkalmaz. A napvilágot látott adatok szerint itt a rendszermemória csak 16 MB-os, és a háttértár kapacitása sem több 128 MB-nál, de a Lite OS rendszer ilyen hardver mellett is megfelelő sebességgel futhat. A mobilokhoz Bluetooth modul közbenjárásával kapcsolódik a szerkezet, ezen keresztül szinkronizál majd minden szükséges adatot, és a Huawei saját alkalmazásában lesznek összesítve a begyűjtött információk. Fizetéseknél is lehet majd használni az okosórát, a Huawei Pay rendszerét biztosan támogatja az eszköz a benne lapuló NFC chip kihasználásával.

Galéria megnyitása

A sportolók a GPS úgy indulhatnak edzeni, hogy nem kell magukkal vinniük az okostelefonjukat a bejárt útvonal és az ahhoz tartozó adatok rögzítéséhez. Van pulzusmérő is, ami a TruSeen 3.0 technológiát használja, így nagy pontossággal tud mérni, szükség esetén pedig riasztani is képes. Testmozgás közben van folyamatos pulzusmérési lehetőség is, így a felhasználó valós időben tudja követni, hogy a teste miként reagál a terhelésre. Digitális edző is került a Magic Watch-ba, ami komplett gyakorlatsorokat mutat a felhasználók számára az edzettségi szintjüket is figyelembe véve. Éjjel sem pihen az óra, a TruSleep 2.0 nyolc különböző dolgot monitoroz alvás közben, 6 alvási ciklust különböztet meg, és 200 eltérő javaslattal tud szolgálni az alvásminőség javítására. A készülékben egyébként a mozgási szenzorokon és az említett megoldásokon felül kiemelendő még a magasságmérő és a barométer megléte is.

Galéria megnyitása

A termék tokja felülről 316L jelölésű rozsdamentes acélból van, a felhasználó csuklójára felfekvő rész pedig műanyag. A Magic Watch csak 42,8 milliméteres átmérőjű, mindössze 9,8 milliméterre emelkedik ki a síkból, és a tömege 32,5 gramm. Az okosórát natúr fém változatban és feketére „festett” tokkal lehet majd megkaparintani. A szíj egyszerűen cserélhető a QuickFit csatlakozónak köszönhetően, egyetlen mozdulattal el lehet távolítani, és másik tehető a helyére. Így akár minden nap az öltözetéhez igazíthatják a tulajdonosok a Magic Watch-t. A tervezők gondoskodtak arról, hogy megfelelő legyen a szigetelés, ezáltal akár 5 ATM nyomást is el tud viselni a készülék. Ami egy 178 milliamperes akkumulátorral lett felvértezve, és a bemutatón elhangzottak alapján általános használatban egy hetet kibírhat egy feltöltéssel. Végül a kompatibilitásra is ki kell térni: legalább az Android 4.4 vagy az iOS 9 operációs rendszerre van szükség a termék megfelelő kihasználásához.

A Honor Magic Watch nem várat magára, Kínában máris elérhető. Az okosóra két kiviteléből a Sport az, amit olcsóbban lehet megvásárolni a szilikon szíjjal, ez a készülék 900 jüanba kerül, ami a jelenlegi árfolyamon számolva kb. 130 dolláros összeget jelent, a Fashion modell pedig a bőrből készült pánttal nagyjából 145 dollárért cserébe szerezhető majd be.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap