LulzSec, Anonymous letartóztatások

A törvény keze elérte már számos tagját a fent említett hacker társulatoknak, akik a Sony és számos játékkiadó cég ellen intézett támadások mögött álltak. A DailyTech szerint őrizetbe vettek egy 23 éves arizonai lakost, Cody Andrew Kretsingert, aki 'Recursion' név alatt futott a LulzSec üzenetküldő csatornájának logja szerint a Sony elleni támadás folyamán.

LulzSec, Anonymous letartóztatások

A törvény keze elérte már számos tagját a fent említett hacker társulatoknak (a LulzSec oldalága az Anonymousnak), akik a Sony és számos játékkiadó cég ellen intézett támadások mögött álltak. A DailyTech szerint őrizetbe vettek egy 23 éves arizonai lakost, Cody Andrew Kretsingert, aki 'Recursion' név alatt futott a LulzSec üzenetküldő csatornájának logja szerint a Sony elleni támadás folyamán.

Az elmúlt hónapban 5 másik 16 és 26 év közötti tagot is letartóztattak, ők álltak a LulzSec 'Kayla' fedőneve mögött. Az utóbb említett társulat egyik kulcsfigurája 'Sabu', megerősítette, hogy Kaylát letartóztatták, de azt nem, hogy a becenév alatt több ember is áll.

Szépen lassan összeszedik tehát a felelősöket, mindez a shetland szigeteki LulzSec fejes tini (Topiary) és 19 éves essexi Rayan Cleary letartóztatását követte, ami még júniusban történt meg. Tulajdonképpen már csak 2 gyanúsított van szabadlábon, 'Sabu' és 'Avunit'.

Az Anonymous kollektíva alatt futók sem úszták meg szárazon, tőlük Christopher Doyon (47, Kalifornia), és Joshua Covelli (26, Ohio) került a hűvösre.

A szélesebb Anonymous "család" ettől függetlenül nem vett vissza az arcából, mi több, bosszúra készülnek. Meghirdették a 'Day of Vengeance'-t, azaz a bosszú napját, számos NYC-beli célpont ellen...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward