Lollipop Chainsaw megjelenés

Júniusban jönnek a miniszoknyás zombidaraboló kiscsajok.

Lollipop Chainsaw megjelenés

A Warner Brothers Interactive bejelentette, hogy a Grasshopper Manufacture műhelyéből kikerült Lollipop Chainsaw június 15-én jelenik meg Európában. A zombidarabolós akciójáték főhőse a 18 éves szexi pompomlány, Juliet Starling, aki egy nap a suliba érkezvén rádöbben, hogy mindent elleptek az élőholtak. Bátor hősnőnk motoros láncfűrészt ragadva áll neki, hogy rendet tegyen.

Suda51, aki kreatív rendezőként dolgozott a játékon megígérte, hogy az egyáltalán nem lesz véres. "Vérpatakok helyett a zombik rózsaszín fényeket fognak magukból árasztani". A furcsa döntést így magyarázta: "Nem voltunk korlátozva a játék vérességével kapcsolatban, egyszerűen poposabb hangulatot szerettünk volna kölcsönözni a játéknak."

A Lollipop Chainsaw zenéjét Akira Yamaoka veterán zeneszerzőnek köszönhetjük, a Grasshopper másik játékának, a Shadows of the Damnednek a hangzásáért is ő volt a felelős. A Warner a játék elkészítéséhez James Gunn (Super, Slither- Féltél már nevetve, Holtak hajnala, Tromeo and Juliet) hollywoodi rendezőt is megnyerte.

Kapcsolódó cikkeink:

Lollipop Chainsaw játékmenet előzetesTerítéken Suda51 újabb agymenése

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward