Logitech POWERED – vezeték nélküli töltő iPhone-okhoz

A különleges kialakítású töltőállvány a Qi szabványt támogatja, így nem kizárólag Apple eszközöket tud táplálni, és legfeljebb 7,5 wattos teljesítményre képes.

Logitech POWERED – vezeték nélküli töltő iPhone-okhoz

A Logitech rengeteg hasznos kiegészítővel szolgál az Apple különböző készülékeihez már évek óta, és most is egy remek eszközről számolhatunk be. A vállalat bemutatott egy igényesen és átgondoltan kialakított töltőállványt, ami vezeték nélküli eljárással dolgozik, és bár kifejezetten az iPhone-okat célozza, nem csak az Apple mobiljaival lehet majd használni.

Galéria megnyitása

A POWERED névre keresztelt szerkezetet állítólag a cupertinói alakulat szakembereinek a közbenjárásával, kollaborációban tervezte meg a Logitech. Ennek köszönhetőn szép és letisztult, egészen minőségi lett a kiegészítő, és többféleképpen is lehet majd használni. A POWERED úgy lett kialakítva, hogy bele lehet állítani az okostelefonokat, és közben ideális szögben (65°) áll ahhoz, hogy gond nélkül lehessen használni a rábízott készüléket. Megnézheti a tulajdonosa az értesítéseit, elolvashatja a leveleit vagy akár még FaceTime beszélgetést is bonyolíthat, miközben a töltést egy pillanatra sem kell megszakítani. Még fekvő elrendezésben is alkalmazható a POWERED, ami annak köszönhető, hogy az energiaátvitelért felelő tekercs a felső részébe lett berakva. (Persze így használva már kevésbé van védve az iPhone.)

Galéria megnyitása

A Logitech újdonsága 7,5 wattos teljesítményű töltésre képes, amit az Apple már gyorstöltésnek titulál ugyan, de vannak ennél erősebb vezeték nélküli töltők is. A cupertinói alakulat az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az iPhone X esetében vezette be a vezeték nélküli töltési lehetőséget, így nem meglepő módon ezeket a modelleket támogatja mindenféle extra kiegészítő nélkül a POWERED. A vezeték nélküli töltők általában érzékenyek a tokokra, és itt sincs ez másként. Az okostelefonok legfeljebb olyan „ruhával” tölthetőek, ami nem vastagabb 3 milliméternél, és tökéletesen passzol a gépezetek burkolatához. A töltőállvány kapott egy vékony gumírozott bevonatot, hogy ne karcolhassa meg olyankor sem a telefonokat, mikor nincsenek tokba téve, illetve ennek köszönhetően minden felületen stabilan állhat. A telefonok hajlamosak melegedni töltés közben, főleg akkor, ha még használják is őket ez idő alatt, és a Logitech erre is felkészült. A POWER képes szabályozni a teljesítményét, ha túlmelegedést észlel, így megóvja magát és az okostelefont is a károsodástól.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Mivel az Apple okostelefonjai a szabványos Qi töltést támogatják, így a hozzájuk készült vezeték nélküli töltőt lehet használni minden más mobillal is, ami belefér a „bölcsőbe”, és szintén a Qi eljárást használja. A Logitech néhány példát is említ: ilyen a Galaxy S9 és az S9+, valamint a Galaxy S8 és az S8+ is. Üröm az örömben, hogy ez a szerkezet csak az Apple okostelefonjai mellett tudja a fent említett 7,5 wattos teljesítményű töltést, minden más mobilnál be kell érni az 5 wattos tempóval, ami bizony már eléggé vérszegény – persze, ha a felhasználó beleállítja este a töltőbe az SGS9 modelljét, akkor reggelre még így is felöltődik. Menet közben a hátulján lévő állapotjelző LED szolgál visszajelzéssel a működéssel kapcsolatban.

A Logitech POWERED nem lett olcsó, Magyarországon a vállalat hivatalos honlapja alapján 25 600 forintnak megfelelő összeget kell majd leszurkolni érte – az Egyesült Államokban 70 dollárt kóstál.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap