LG külső merevlemez, LaCie hálózati adattároló

Az LG egy stílusos külső asztali merevlemezzel, a LaCie pedig egy tetszetős hálózati adattárolóval jelentkezik, amely routerként is funkcionál és még 802.11 b/g/n WiFi adapterrel is rendelkezik.

LG külső merevlemez, LaCie hálózati adattároló

Az LG egy stílusos külső asztali merevlemezzel, a LaCie pedig egy tetszetős hálózati adattárolóval jelentkezik, amely routerként is funkcionál és még 802.11 b/g/n WiFi adapterrel is rendelkezik.

[bold]LG XG1: tetszetős külső adattároló

[/bold]

Az LG egy új külső merevlemezzel zárja a hetet, amely az XG1 nevet viseli. Az újdonság feketében és fehérben egyaránt elérhető lesz a piacon. A fényes festéssel ellátott termék belsejében asztali merevlemez dolgozik, amely modelltől függően 1 TB-nyi vagy 2 TB-nyi adattároló kapacitást kínál. A tetszetős ház nem csak elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek, de arról is gondoskodik, hogy a merevlemez megfelelő hűtésben részesüljön - állítja a gyártó.

A PC és Mac kompatibilis külső adattároló USB 2.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódik a rendszerhez, működéséről pedig egy állapotjelző led árulkodik. A friss jövevény hamarosan feltűnik a hazai boltok polcain is: az 1 TB-os modellért 25490 forintot, a 2 TB-os változatért pedig 49490 forintot kérnek majd el.

[bold]Lacie Wireless Space: NAS és vezetékes, illetve vezeték nélküli router egyben

[/bold]

A LaCie legfrissebb terméke igen tetszetős dizájnnal érkezik, amelyért Neil Poultont illeti a dícséret. A hálózati adattárolóként és routerként is tökéletesen üzemelő szerkezet egy személyben gondoskodik adataink biztonságáról és könnyű elérhetőségéről, valamint arról is, hogy otthonunkban könnyedén megoszthassuk számítógépeink között az internetet.

A 117 x 45 x 193 mm-es mérettel rendelkező, PC és MAC kompatibilis újdonság három darab Gigabites és egy 10/100 Mbps-os Ethernet porttal (utóbbi az Internet megosztásához kell), egy 802.11 b/g/n WiFi adapterrel, három USB 2.0-s porttal és UPnP/DLNA támogatással érkezik. Utóbbi támogatásoknak köszönhetően multimédiás tartalmainkat könnyedén megoszthatjuk a háztartásban előforduló UPnP és DLNA támogatásokkal felvértezett szórakoztatóelektronikai készülékekkel (pl. asztali multimédia lejátszó) és számítógép konfigurációkkal. Az USB 2.0-s portok segítségével további adattárolókat, illetve egyéb USB 2.0-s eszközök tartalmát oszthatjuk meg a hálózaton (pl.: pendrive). A gyártó adatmentő szoftvert is mellékel az újdonsághoz, amely egyébként 1 TB-os, illetve 2 TB-os változatban lesz elérhető.

Az 1 TB-os modellért 230 dollárt, 2 TB-os adattároló kapacitást kínáló társáért pedig 350 dollárt kérnek majd el az üzletekben. A termékekről további információkat itt találhatnak az érdeklődők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward