LG DP1: új asztali multimédiás lejátszó

LG DP1: új asztali multimédiás lejátszó

Az LG egy új médialejátszóval jelentkezik a piacon, amely a DP1-es típusjelzést viseli. A termék egy jól felszerelt, minden fontosabb technológia támogatásával ellátott készülék, amely mind USB-n, mind vezetékes és vezeték nélküli hálózaton keresztül képes a különféle multimédiás tartalmak lejátszására.

Az LG DP1 támogatja a Full HD felbontást, képes az mkv konténerbe pakolt fájlok lejátszására és még 24P Real Cinema támogatással is rendelkezik. A vezetékes hálózathoz való csatlakozást a beépített Ethernet vezérlőnek és a hozzá tartozó RJ45-ös Ethernet portnak köszönhetően könnyen kivitelezhetjük, de ha a vezeték nélküli hálózatot részesítjük előnyben, akkor egy USB-s WiFi adapter segítségével erre a hálózattípusra is csatlakozhatunk, például egy D-Link DWA-140-es egység segítségével. A tetszetős kis újdonság két darab USB 2.0-s porttal érkezik, amelyekre különféle adattárolókat kapcsolhatunk (USB-s HDD, Pendrive, kártyaolvasó). Az egység csatlakozói között egy 1.3-as szabványra épülő HDMI portot is találunk, amellyel könnyedén csatlakozhatunk az adott megjelenítőhöz, legyen szó multimédiás monitorról vagy akár televízióról. A rendszer Dolby 5.1-es és DTS audió támogatással érkezik. A termék grafikus kezelőfelülete letisztult, könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető, így a kényelmes kikapcsolódást semmi sem akadályozza. Az eszközön érintés érzékeny vezérlőgombokat találunk, amelyeknek köszönhetően az egyes funkciók vezérlése könnyen és gyorsan megoldható, de a rendszerhez természetesen egy távirányító is jár.

A támogatott fájlformátumok között az alábbiakat találjuk:

[list type="unordered"]

[*]Videó: MKV, MPEG4, DivX6, VC1, H.264, MJPEG (SD) és AVC,

[*]Fénykép: JPEG, BMP, TIFF és PNG,

[*]Hangformátumok: MP3, WAV, PCM, LPCM, ADPCM, BLDPCM, AAC, DTS, WMA és Dolby AC3

[/list]

Az LG DP1 segítségével a interneten keresztül a YouTube, a Picasa és az AccuWeather szolgáltatásokat is elérhetjük, azaz nézhetünk videókat, fényképeket és még az időjárás alakulásáról is képet kaphatunk.

Az LG újdonsága hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban is, ajánlott bruttó végfelhasználói ára pedig 33990forint.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward