Levetítették az Oscar-gálán a Galaxy Z Flip reklámját

Levetítették az Oscar-gálán a Galaxy Z Flip reklámját

A Samsung rövidesen bemutatja a Galaxy S20 szériát és a Galaxy Z Flip okostelefont, mostanra már szinte mindent lehet tudni ezekkel a mobilokkal kapcsolatosan, és talán éppen ezért döntött úgy a vállalat, hogy ha már minden kiszivárgott, akkor hivatalosan is elhint némi információt a rajtot megelőzően.

Láttunk már ilyet korábban más gyártótól is. A Google például tavaly a Pixel 4 szériáról készült előzetes fényképek és renderek kikerülését követően nemes egyszerűséggel kiadott egy hivatalos rendert előzetesként, amin az okostelefon minden érdekes dizájneleme láthatóvá vált.

Most a Samsung Galaxy Z Flip reklámját a sztárok tömege láthatta még azt megelőzően, hogy az okostelefont a vállalat leleplezte volna. De mivel már lényegében mindent tudunk az eszközről, ez túl sok újdonsággal már nem szolgált. A Samsung második hajtogatható kijelzős mobilja a videóban pontosan úgy fest, mint az eddig megjelent képeken. A termék grafikus felhasználói felülete úgy lett kialakítva, hogy az képes lesz elrejteni a lyukban található belső kamerát. A nagyon apró külső kijelzőn – ami félig áteresztő üveg alá került – a jelek szerint azonnal lehet majd hívásokat fogadni vagy éppen elutasítani, miközben ezen megjelenik majd a hívó fél azonosítója.

A felvételen az is látszik, hogy nem csak teljesen nyitott állapotában lehet majd használni a szerkezetet, és derékszögben például felül megjelenhet egy videó, míg alul más tartalom, illetve a videó vezérlője látható. Az okostelefon élén pedig a vállalat márkajelzése fog megjelenni, ahogy az már a Galaxy Fold esetében is látható volt.

A Samsung egyébként a Galaxy Z Flip bemutatása után már arra készülhet majd, hogy a Galaxy Fold valódi utódját is elkészítse, elvileg még idén sor fog kerülni erre. A legutóbbi pletykák szerint az év második felében a Samsung a harmadik hajtogatós masináját is bevetésre küldi.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap