Letölthető a 442.50-es GeForce driver

Több játékhoz is érkeztek extra optimalizációk, valamint számos korábbi hibát is javít az új driver.

Letölthető a 442.50-es GeForce driver

Az Nvidia fejlesztőcsapata kiadta a legújabb GeForce drivert, ami természetesen most is rendelkezik Game Ready minősítéssel, illetve WHQL aláírással is. A 442.50-es verzió számos játékhoz kínál friss profilokat, illetve optimalizációkat, így az Apex Legends: Season 4, a The Division 2 – Warlords of New York, valamint az ARK: Genesis Part 1 mellé egyaránt érdemes lehet telepíteni, ha a lehető legjobb stabilitásra, teljesítményre és játékélményre vágyunk. Ezeken kívül érkezett néhány VRSS profil is bizonyos címekhez, ilyen például a VRChat, a Budget Cuts 2: Mission Insolvency, a The Walking Dead: Saints & Sinners, a Doctor Who, illetve a PoketStarsVR.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A dokumentáció említést tesz néhány biztonsági frissítésről is, amelyekkel kapcsolatban elvileg itt lehetne bővebb információhoz jutni, ám hírünk írásakor (2020. február 28. 8:53) nem volt aktív a link. Jó eséllyel a korábban említett sebezhetőségekre érkeztek újabb frissítések. A driver tartalmaz még hibajavításokat is, méghozzá nem is keveset. Ezekről az alábbi felsorolás ad képet, íme:

 • (Apex Legends): A játék összeomolhatott az alábbi hibaüzenettel: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG 0x887A0006 .(2679551)
 • (Mortal Kombat): A játék hiba nélkül összeomolhatott és a Windows asztalra repíthetett. (2813996)
 • (Zombie Army: Dead War 4)(Vulkan)(HDR): A HDR funkció engedélyezésével villódzás jelentkezhetett. (200585136)
 • (Battleye)(Low-Latency Mode): Ha a játékot az NVIDIA Low Latency Mode aktiválásával és Ultra beállítás mellett indítottuk, DWM resetet tapasztalhattunk. (2834199)
 • (Twitch Studio): Az alkalmazás hibákat produkálhatott, amennyiben az Image Sharpening funkció globálisan aktív volt az Nvidia Control Panelben. (2811830)
 • Sonic & All-Stars Racing alatt összeomlások jelentkezhettek bizonyos helyszíneken. (2826669)
 • (Zombie Army: Dead War 4)(Vulkan): Játék közben villódzást tapasztalhattunk, amikor a HDR funkció aktív volt. (200585136)
 • (Red Dead Redemption 2)(Vulkan): Véletlenszerű összeomlás jelentkezhetett játék közben a Pascal alapú, illete régebbi GPU-val szerelt videokártyáknál. (2822927)

A kijavított hibákon felül sajnos még van néhány olyan hibajelenség is, amelyekre majd csak később kaphatunk gyógyírt. Ezekről az alábbi felsorolás ad bővebb tájékoztatást. Íme:

Windows 7 alatt jelentkező rendellenességek

 • (World of Warcraft: Battle for Azeroth)(DirectX 12): A játék összeomlik, ha DirectX 11-ről DirectX 12 módra váltunk. (200574934)

Windows 10 alatt előforduló hibák

 • (Zombie Army: Dead War 4)(Ansel/Freestyle): The Ansel és Freestyle füleket nem lehet kiválasztani. (2810884)
 • (Tom Clancy's Rainbow Six Siege)(Vulkan)(G-SYNC): Vulkan módban, aktív G-Sync támogatás mellett villódzásra figyelhetünk fel, ha a teljes képernyős módot ablakos módra váltjuk. Ideiglenes javításként letilthatjuk a G-Sync támogatást, vagy választhatunk másik API-t. (200578641)

A GeForce 442.50-es driver tartalmazza az nView 149.77-es, a HD Audio Driver 1.3.38.21-es, a PhysX rendszerszoftver 9.19.0218-as, a GeForce Experience 3.20.2.34-es, valamint a CUDA 10.2-es verzióját is. Ezen felül a Standard Control Panel 8.1.940.0-es, illetve a DCH Control Panel 8.1.956.0-s változata is rendelkezésre áll, attól függően, melyik verziót töltjük le.

Az új driver a GeForce 600-as sorozattól felfelé támogatja az Nvidia videokártyákat, operációs rendszerek terén pedig csak a 64-bites kiadások szerepelnek a kompatibilis szoftverek listáján. A drivert a GeForce Experience alkalmazáson keresztül automatikusan, már a megjelenés pillanatában be lehet szerezni, de alternatív módon az Nvidia szerveréről is letölthető. A dokumentáció itt található.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap