Letölthető a 441.66-os GeForce driver

Két új játék támogatásával, valamint számos korábbi hiba javításával érkezett az új kiadás, sőt, még a G-Sync Compatible monitorok köre is bővült.

Letölthető a 441.66-os GeForce driver

Új driverrel jelentkezett az Nvidia, a friss csomag pedig a 441.66-os verziószámot viseli, és természetesen mind Game Ready minősítéssel, mind pedig WHQL aláírással rendelkezik. Ezúttal két új játékhoz érkeztek optimalizációk, illetve profilok: az egyik a MechWarrior 5: Mercenaries, a másik pedig a Detroit: Become Human.

Galéria megnyitása

További fontos változás, hogy a G-Sync Compatible sorozatú monitorok tábora – amely az Nvidia szempontjainak megfelelő AMD FreeSync támogatással ellátott példányokat tömöríti – két új modellel gyarapodott. Az egyik újdonság az MSI MAG251RX, míg a másik a ViewSonic XG270, így aki ezek közül bármelyikkel rendelkezik, GeForce sorozatú videokártya mellett is élvezheti az adaptive Sync technológia előnyeit

Galéria megnyitása

Ahogy az lenni szokott, most is érkezett javítás néhány korábbi hibajelenségre, amelyekről az alábbi felsorolás rántja le a leplet. Íme:

  • (Resolve): Az alkalmazás összeomolhatott, amikor a Blackmagic Raw Codex használatával történt az adott tartalom lejátszása. (2753421) 
  • (Forza Motorsport 7): Néhány kör után elkezdett akadozni a játék. (2750611)
  • (Fallout 76)(G-SYNC): A játék FPS sebessége csökkent, ahogy a G-SYNC támogatást engedélyezték. (200466962)
  • (GeForce GTX 1080 Ti): Nem volt 5.1 vagy 7.1 térhangzás opció a Windows Sound Preperties (Hangerőbeállítások) menüben. (2752540) 
  • (GeForce GTX 1060 6GB)(NVIDIA Control Panel): Az NVIDIA Control Panel hibásan jelezte a VRAM kapacitását. 

Sajnos ezzel együtt néhány olyan hibajelenségről is említést kell tennünk, amelyekre majd csak később érkezhet javítás. Ezekről az alábbi lista ad tájékoztatást:

Windows 7 alatt jelentkező hibák

  • (World of Warcraft: Battle for Azeroth)[DirectX 12): A játék összeomlik, amikor DirectX 11-ről DirectX 12 módra váltunk..(200574934)

Windows 10 alatt jelentkező hibák

  • (Sniper Elite 4)[Shadow of the Tomb Raider): DirectX 12 módban a V-Sync bekapcsolása ellenére nincs korlátozva az FPS sebesség.(2719115) 
  • (Grand Theft Auto V): A játék gyakran összeomolhat.

Az Nvidia fejlesztőcsapata természetesen dolgozik a hibák javításán a fejlesztőkkel együttműködve, ám arról nem érkezett információ, mikorra várható gyógyír ezekre a kellemetlenségekre. Az új driver egyébként tartalmazza az nView 149.77-es, a HD Audio driver 1.3.38.21-es, az Nvidia PhysX rendszerszoftver 9.19.0218-as, valamint a GeForce Experience alkalmazás 3.20.1.57-es kiadását is. Ezeken felül verziótól függően a Standard Nvidia Control panel 8.1.940.0-s, illetve a DCH Nvidia Control panel 8.1.956.0-s verziója is rendelkezésre áll. Az új driver a GeForce 600-as sorozattól felfelé támogatja az Nvidia videokártyákat, operációs rendszerek terén pedig csak a 64-bites kiadások szerepelnek a kompatibilis szoftverek listáján. A drivert a GeForce Experience alkalmazáson keresztül automatikusan, már a megjelenés pillanatában be lehet szerezni, de alternatív módon az Nvidia szerveréről is letölthető. A dokumentáció itt található.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap