Letisztult dizájnnal érkezik a Corsair 60 dolláros számítógépháza

A Carbide 175R RGB kellemes kivitelben, remek bővíthetőséggel érkezik, ára pedig kedvező lesz.

Letisztult dizájnnal érkezik a Corsair 60 dolláros számítógépháza

A Corsair egy új taggal bővítette Carbide számítógép-sorozatát, a friss jövevény pedig a Carbide 175 RGB nevet kapta. Egy belépőszintű, mindössze 60 dollárba kerülő megoldásról van szó, ami lényegében a nagy népszerűségnek örvendő Carbide 100R és Carbide 275R közé érkezik. Ugyan költséghatékony számítógépházról van szó, mégis kapunk RGB LED alapú Corsair világítást az előlapra, a bal oldallapot pedig sötétített edzett üveglap alkotja, ami szépen belesimul az előlap oldalának élébe. Noha az előlapról első ránézésre azt hihetnénk, hogy elegáns szálcsiszolt alumíniumlap alkotja, ez ebben az esetben sajnos nincs így, ugyanis a valóságban szálcsiszolt alumíniumra emlékeztető mintázattal ellátott műanyag előlapról van szó.

Galéria megnyitása

A közepes torony formátumú számítógépház a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő kétkamrás belső felépítést követi, azaz az alaplap és a bővítőkártyák le vannak választva a tápegységtől és az adattárolóktól, így a belső kép tisztább, elegánsabb, és a kábeleket is könnyebb elegánsan elvezetni.

Galéria megnyitása

A 450 milliméter magas, 418 milliméter hosszú és 210 milliméter széles ház belsejében ATX, microATX, illetve ITX formátumú alaplap fér el. A bővítőkártyák maximum 330 milliméter hosszúak lehetnek, processzorhűtőből maximum 160 magas példány fér el odabenn, míg a tápegység esetében 180 milliméteres hosszúságig lehet nyújtózkodni. A 6,1 kilogrammos ház két darab 3,5/2,5 hüvelykes bővítőhellyel várja az adattárolókat az üveglap felől rejtett kamrában, de az alaplaptálca hátuljára is szerelhetünk két 2,5 hüvelykes adattárolót, ha szükséges. A kábelmenedzsmentet nagyméretű kivágások segítik, amelyek a költséghatékonyság ellenére gumi átvezetőt is kaptak.

Galéria megnyitása

A megfelelő szellőzésről több ventilátorral is gondoskodhatunk, ám gyárilag csak egy 120 milliméteres előlapi RGB-s légkeverő jár. A ház elején egyébként maximum három darab 120 milliméteres vagy két darab 140 milliméteres légkeverő fér el, a tetőlap alá pedig két darab 120 vagy 140 milliméteres ventilátort szerelhetünk. A sort egy hátlapi bővítőhely zárja, ahol egyetlen 120 milliméteres ventilátor fér el. A hőleadó radiátorokat szintén sok hely várja: az előlap mögé maximum 360 milliméteres, a tetőlap alá maximum 240 milliméteres, a hátlapra pedig maximum 120 milliméteres megoldás fér el. A tápegység alatti szellőző, valamint a tetőlap is kapott egy-egy szűrőt.

Galéria megnyitása

Az előlapi portok között két darab USB 3.0-s port, egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet található. Az előlapi logó és ventilátor RGB LED alapú világítását akár alaplapról is vezérelhetjük, így össze lehet őket hangolni a többi komponens világításával.

Galéria megnyitása

A Corsair Carbide 175R RGB két év jótállással kerül az üzletek polcaira, listaára 60 dollár.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap