Lesznek mikrotranzakciók az Assassin’s Creed: Syndicate-ben

Viszont nem kötelező használni őket. Visszatér és bővül a craftolás is, és a karakterfejlesztés is összetettebb lesz.

Lesznek mikrotranzakciók az Assassin’s Creed: Syndicate-ben

Ez annyira nem meglepő hír, hiszen az utóbbi pár részben is voltak. Francois Pelland, a fejlesztés vezetője elmondta, az Assassin’s Creed: Syndicate-ben ezek nagyjából úgy fognak működni, mint a Black Flagben, vagyis leginkább azoknak szólnak, akiknek nincs elég idejük felfedezni és gyűjtögetni - ők felgyorsíthatják a folyamatokat valós pénz használatával, és megszerezhetik a legerősebb fegyvereket és felszerelést. Mivel a Syndicate semmilyen többjátékos móddal nem rendelkezik, így a fizetős játékosok nem is nagyon jutnak előnyhöz, Pelland pedig megígérte, hogy a játékot eleve úgy egyensúlyozták ki, hogy a mikrotranzakciók teljesen opcionálisak, minden tartalom teljesíthető és elérhető nélkülük.

Visszatér a craftolás is

Visszatér az előző részből a craftolás lehetősége is, bár most némileg kibővül a rendszer, sokkal több lehetőségünk lesz új tárgyak készítésekor, vagy a meglévő cuccaink fejlesztésekor. A tárgykészítéshez persze először is terveket kell szereznünk, amiket vagy ládákban találhatunk meg, vagy küldetések teljesítéséért járnak, de az is előfordulhat, hogy egy-egy szövetségesünk adja át őket.

Ehhez hasonlóan a szükséges alapanyagokat is ládákból vagy küldetésekből szerezhetjük meg. A Scavenger képességünk fejlesztésével több nyersanyagot találhatunk a világban, illetve a megtalált "lelőhelyekből" többet nyerhetünk ki. Az alapanyagokra nem csak a craftolásnál van szükség, de ebből fejleszthetjük a bandánkat, illetve egyes rendőröket is lefizethetünk velük.

Ami a karaktereink fejlesztését illeti, három képességfa áll majd rendelkezésünkre, a Stealth, a Combat és az Ecosystem. Ezeken belül azonban mind Jacobnak, mind Evie-nek különböző képességeket fejleszthetünk a játék során.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward