Lesz-e Warframe Xbox One-ra?

Minden attól függ, hogyan áll hozzá a Microsoft a független fejlesztőkhöz.

Lesz-e Warframe Xbox One-ra?

A Warframe fejlesztője, a Digital Extremes szeretné, ha az ingyenes shooter a PC és a PlayStation 4 mellett Xbox One-ra is megjelenhetne, de minden azon áll, vagy bukik, hogyan fog a Microsoft hozzáállni az indie fejlesztőkhöz. A Warframe PS4-es megjelentetésével nincs gondja a csapatnak, szerintük a Sony hozzáállása demokratikus és alkalmazkodnak a fejlesztők igényeihez.

Az utóbbi időben elég sok volt a 180 fokos fordulat a Microsoft korábbi és újabb kijelentései között az Xbox One-nal kapcsolatban: volt, hogy elküldték a független fejlesztőket, hogy majd csak akkor állnak szóba velük, ha találnak rendes kiadót, aztán úgy tűnt mégis meggondolták magukat, de hivatalos közleményt egyelőre még nem tettek közzé ezzel kapcsolatban.

A Lionhead Studios egyik munkatársa nemrég kiállt a Microsoft mellett, mondván, hogy a cég igenis kedveli a független fejlesztőket, bár ez nem nyom sokat a latban, tekintve, hogy a Lionhead nem független csapat, ráadásul a Microsoft a tulajdonosa.

Lorne Lanning, az Oddworld egyik alkotója szerint, aki már régóta próbálja a Stranger’s Wrathet Xbox Live-on megjelentetni a Microsoft Xbox One csapatát egyenesen ki kéne rúgni a független fejlesztőkhöz való hozzáállásuk miatt.

A Lionheades fejlesztő szerint a Microsoft hamarosan hivatalosan is a nyilvánosság elé tárja majd a független fejlesztőkkel kapcsolatos új programját. Kíváncsian várjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward