Lencsevégen egy érdekes új Motorola

Lencsevégen egy érdekes új Motorola

A Motorola úgy fest, hogy egy új termékcsaládon dolgozik, aminek az első modelljéről már élő fotó és renderkép is napvilágot látott. A Motorola One Power egy vékony kávás okostelefonnak ígérkezik, de egyelőre hivatalosan semmit nem lehet róla tudni.

Galéria megnyitása

A különböző képeken szereplő eszköz érdekessége, hogy bemetszés van a megjelenítőjében. A Motorola eddig még nem készített olyan mobilt, ami ilyen kijelzővel volt ellátva, de úgy fest, hogy ami késik, nem múlik. Tüzetesebben megnézve az eszközt felfedezhető, hogy előre került a hangszórója. Előlapi kamerája csak egy van, a hátán viszont már párban találhatóak a képalkotók. Bár elég kevés a hely az a kijelző körül, azért a Motorola feliratot így is sikerült a tervezőknek beszorítani alulra. A készülék hátlapján valószínűleg a gyártó logója mögé került az ujjlenyomat-olvasó, és kiemelendő még ezen a ponton az Android One márkajelzés is.

A Motorola One Power név valószínűleg onnan eredhet, hogy ez a készülék az Android One platform támogatásával szállhat ringbe. Ha így lesz, akkor garantáltan sokáig kapja majd a főverziós frissítéseket és a biztonsági javítások is hamar elkészülhetnek a számára.

Galéria megnyitása

A felbukkant képek mellett néhány paraméteréről is hallani lehet már a gépnek. Állítólag a nyújtott panel 1080p-s felbontást fog produkálni, és 6 col körüli lesz a képátlója. A Snapdragon 636 mobilplatform bújik meg a színfalak mögött 6 GB-nyi rendszermemóriával megtámogatva, a háttértár kapacitása pedig 64 gigás méretet ölthet. A hátsó kameramodult egy 16 és egy 5 MPixeles egység alkothatja F/1.8 és F/2.0 rekesznyílású lencserendszerekkel megtoldva – no meg persze LED-es villanóval társulva. Az szelfik és videohívások felelős pedig szintén 16 megapixeles lehet, de már F/1.9-es optikával ellátva. És mindezt egy 3780 milliamperes akkumulátor táplálhatja majd.

Arról egyelőre semmilyen információnk nincs, hogy a Motorola One Power mikor kerülhet bevetésre, de talán még ebben a hónapban lehullhat róla a lepel. A fenti konfiguráció egy korrekt árral egyébként valószínűleg sokak számára vonzó lenne, és jó eséllyel szállhatna szembe például a Nokia X6-tal.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward