Lencsevégen az ASRock Radeon RX 5700 XT Taichi OC+

Az ASRock legkomolyabb – és minden bizonnyal legdrágább – Radeon RX 5700 XT sorozatú videokártyája rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban.

Lencsevégen az ASRock Radeon RX 5700 XT Taichi OC+

Az ASRock rövidesen piacra dobhatja zászlóshajóként funkcionáló egyedi Radeon RX 5700 XT videokártyáját, a Taichi OC+ modellt, amely teljesen egyedi nyomtatott áramköri lapra alapoz, ennek megfelelően hűtése is egyedi. Az új NYÁK magasabb, mint az AMD referencia megoldása, valamint erősebb tápellátás teljesít szolgálatot a fedélzetén, amelyek két darab nyolctűs PCI Express tápcsatlakozón keresztül szolgálhatunk ki. Az új videokártyán két BIOS lesz, amelyek között kapcsoló segítségével lehet váltani: a „Silent BIOS” a referencia órajeleket alkalmazza, míg az „OC BIOS” megemelt órajeleket léptet érvénybe, igaz, az egyelőre pontosan nem derült ki, pontosan mekkora lesz a tuning mértéke.

Mindkét BIOS esetében elérhetővé válhat az a funkció, amelynek köszönhetően üresjáratban, illetve alacsonyabb GPU terhelés esetén leállhatnak a ventilátorok, így a termék passzív módon, zajtalanul működhet. Hűtés terén egyébként egy három slotnyi helyet foglaló, három ventilátorral ellátott megoldást alkalmaz a gyártó, amely nagyméretű alumínium hűtőtömbbel és hőcsövekkel gondoskodik arról, hogy a GPU és az egyéb melegedő komponensek hőjét gyorsan és hatékonyan elvezethesse.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A középső, kisebb átmérővel rendelkező ventilátor még RGB LED alapú világítást is kapott, valamint a Taichi sorozatra jellemző „fogaskerék motívum” is megjelenik körülötte, csak úgy, ahogy a hátlapi hűtőlemezen is. Érdekesség, hogy a videó kimenetek között ebben az esetben nem három DisplayPort 1.4-es és egy HDMI 2.0b, hanem négy darab DisplayPort 1.4-es és egy HDMI 2.0b csatlakozó látható.

Arról egyelőre nem esett szó, hogy az új videokártya pontosan mikor jelenik meg kereskedelmi forgalomban, valamint várható ajánlott végfelhasználói árát is homály fedi. A VideoCardz információi szerint már nem kell sokat várni az ASRock Radeon RX 5700XT Taichi OC+ megjelenésére.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap