Lencsevégen a Samsung következő hajtogatható mobilja

A működés közben lefotózott okostelefont több szögből is meg lehet csodálni, és vannak rajta érdekes részletek.

Lencsevégen a Samsung következő hajtogatható mobilja

A Samsung az idei fejlesztői konferenciáján, az SDC19-en már megvillantotta, hogy milyen lesz a következő hajtogatható megjelenítős okostelefonja. Viszont akkor csak az derült ki, hogy kagylós készülékek mintájára fog testet ölteni.

Most azonban kínai forrásból egy olyan képsorozat látott napvilágot, amin már több szemszögből is egészen jól kivehetőek a készülék vonalai. És fontos, hogy közben működik a masina, szóval már a fejlesztés abban a fázisában jár, hogy vannak működő prototípusok. Azt nem lehet tudni, hogy ez a készülék mikor fog debütálni, de valószínűleg csak a Mobil Világkongresszus közeledtével számíthatunk rá.

Galéria megnyitása

Jól látható a készülék fotóin a belső flexibilis képernyő, ami az eddigi hírek szerint 6,7 hüvelykes átlóval rendelkezik, és van rajta egy apró lyuk középen, amiben a frontkamera helyezkedik el. Ez a megszokott módon, a videohívások bonyolítására és a szelfizések alkalmára szolgál. A káva átlagos vastagságú, és itt is magasabban van a keret, mint a Galaxy Fold esetében. Az eszköznek van egy külső kijelzője is, de ez egészen kicsi, valószínűleg 1 col környéki az átlója.

Galéria megnyitása

A következő hajtogatható Samsungnak a hangszórója alulra került, mint ahogy a C-típusú USB csatlakozója is. Kívülről valószínűleg üveg és fém a burkolat, belül pedig feltételezhetően még maradt a plasztik védőréteg a képernyőn, de a Samsung már ultra-vékony üveggel is kísérletezik. Itt egy duálkamerás modul van a fedőlapon, és bár voltak olyan hírek, hogy a mobilban a Samsung 108 megapixeles kamerája lesz elsődleges szerepben, ezt azért mi mindenképpen fenntartásokkal kezelnénk.

Galéria megnyitása

A készülék a korábbi információk alapján az SM-F700F típusazonosítót viseli, és a Bloom kódnévre hallgat a vállalat berkeiben. Sokan úgy emlegeti, mint a Galaxy Fold utódját, de valószínűleg egyáltalán nincs arról szó, hogy ez a mobil átvenné a Galaxy Fold helyét a palettán, vagy egyáltalán egy árkategóriában futnának.

Az eddig látottak alapján a kagylós kialakítású készülék olcsóbb lesz, és azzal a céllal érkezik, hogy szélesebb közönség számára tegye elérhetővé a korszakalkotó technológiát. Voltak már korábban olyan pletykák, mi szerint jöhet 2020-ban az alacsonyabb áron kínált hajtogatható Galaxy modell, és minden bizonnyal ez a készülék lesz az emlegetett konstrukció. A Motorola Razr mellett jelenet ez meg a kínálatban, ami 1500 dollár környéki áron fut, és ugyanúgy kagylós dizájnt kapott, csak nagyobb külső képernyővel.

Galéria megnyitása

A Galaxy Fold számára nagyon nehéz volt a kezdet, és bár nem mernénk borítékolni, hogy a második körben már minden simán fog menni, az egészen biztos, hogy a Samsung mostanra rengeteg tapasztalatra tett szert. És minden bizonnyal már a tesztelésre is sokkal több időt fog szánni, mint az első próbálkozás alkalmával.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap