Lencsevégen a GeForce RTX 2070 Super

Az új videokártya várhatóan július másodikán jelenhet meg két másik társával együtt.

Lencsevégen a GeForce RTX 2070 Super

A jelek szerint napokon belül új GeForce RTX sorozatú videokártyák jelenhetnek meg, legalábbis ezt állítják a VideoCardz informátorai.  Néhány órája számoltunk be arról, hogyan nézhet ki az érkező GeForce RTX Super sorozat, már ami az egyes tagok várható tulajdonságait illeti, most pedig egy fotó is előkerült, amelyen a GeForce RTX 2070 Super pózol.

Galéria megnyitásaA szóban forgó videokártya az aktuális GeForce RTX 2080 TU104-es GPU-ját kapja meg, ám némi erőforrás természetesen le lesz tiltva annak érdekében, hogy az új modell ne állítson konkurenciát házon belül nagyobb testvéreinek.

Az aktuális információk alapján úgy tűnik, hogy a GeForce RTX 2070 Super összesen 2560 CUDA maggal, 160 textúrázóval, 64 renderelő egységgel, 320 Tensor maggal, valamint 40 RT maggal gazdálkodhat.

A 40 SM tömbbel rendelkező GPU továbbra is 256-bites adatsínen keresztül kapcsolódhat a 8 GB-nyi GDDR6-os fedélzeti memóriához, amelynek effektív órajele a várakozások szerint 14 GHz marad. Az új videokártyával, illetve a GeForce RTX Super sorozat többi tagjával is arra készül az Nvidia, hogy méltó konkurenciát állítson a hamarosan megjelenő AMD NAVI videokártyáknak.

Az AMD újdonságai július 7-én érkeznek, míg az Nvidia GeForce RTX Super család két hullámban támad: a referencia modellek már július másodikán megérkezhetnek, az egyedi hűtéssel és/vagy megemelt órajelekkel ellátott példányok pedig július kilencedikén tehetik tiszteletüket a piacon.

Most már csak az a kérdés: vajon mennyibe kerülnek majd? Legkésőbb kedden erre is választ kaphatunk, amennyiben a pletykák pontosak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap