Lencsevégen a Galaxy Z Flip4

Lencsevégen a Galaxy Z Flip4

A Samsung előre láthatólag augusztusban fogja bejelenteni a Galaxy Z Flp és Z Fold okostelefonok következő generációját, jó eséllyel pedig ezek mellé még a Galaxy Watch új sorozata is be fog csatlakozni. Most pedig megjelentek az első való fényképek a Galaxy Z Flip4 okostelefonról.

Ahogy arra számítani lehetett már az előzetes renderek alapján is, a külső nagyon hasonlítani fog majd az aktuális modellre. A Galaxy Z Flip3 okostelefont követően a Galaxy Z Flip4 nem annyira a nagy változásokra, inkább a stabil és megbízható működésre megy rá. Sajnos úgy fest, hogy a külső jegyek még a kritikusabb pontokon sem fognak túl nagy fejlődést mutatni, persze ezt azért előzetesen még nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni.

Galéria megnyitása

A fotókon azt lehet látni, hogy a külső kamerákból szám szerint kettő lesz, belülre pedig egy képalkotó fog kerülni. A kamerák egy-egy szűrűbe kerültek, miközben az előző generációnál nem lógtak ki ezek a burkolat síkjából, itt már van egy kicsi „túlnyúlás”. A fedőlapon még egy LED-es villanó is található. A felvételeken a kinti megjelenítőn a zenelejátszó fut, szóval azt már egészen biztos, hogy lehet majd vezérelni kinyitás nélkül is, de ez már eleve így volt. Ezen a ponton a kijelző egyébként elvileg valamelyest nagyobb lesz, de ezt most nehéz megállapítani.

Galéria megnyitása

A belső panel maradni fog nagyjából a régiben, és sajnos azt már a mostani felvételeken is ki lehet szúrni egy kicsit, hogy látszik a hajtásnak a nyoma. Ez alapján valószínűleg továbbra el kell majd viselni ezt a minimális kompromisszumot a használat során. De jobb lehet majd, mint a Galaxy Z Flip3-nál, és már ott is hozzá lehetett ehhez szokni.

A zsanér a fotókon mintha valamelyest kisebb lenne, de különösebb változást ezen a fronton sem kell keresni. Ami egyben azt is jelenti, hogy még a Galaxy Z Flip4-nél is megmarad a kicsi rés a mobil két összehajtott része között. Miközben más gyártók igazából már az első generációs dizájnok esetében is össze tudták azt hozni, hogy ne legyen illesztési hézag az eszköz zárt állapotában. Emiatt egy kicsit sérülékenyebb az okostelefon.

Galéria megnyitása

Korábbi információk szerint a Galaxy Z Flip4 kettő 12 megapixeles kamerát fog használni, az egyik normál, a másik pedig ultra-széles látószögű lesz. Ezek mellett pedig számolni lehet egy 10 MPixeles „frontkamerával” a kijelzőben. A szerkezet állítólag a legújabb Qualcomm csúcslapkát alkalmazhatja majd. Az akkumulátora 3700 milliamperórás kapacitással szolgálhat, és 25 wattal lesz tölthető.

Galéria megnyitása

Ha minden jól megy, és beigazolódik a napokban kiszivárgott információ, akkor a Samsung Galaxy Z Flip4 augusztus 10-én mutatkozhat majd be a következő Galaxy Unpacked rendezvény keretei között.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap