Lencsevégen a Galaxy Note10+

Lencsevégen a Galaxy Note10+

A Samsung előreláthatólag augusztusban fogja bemutatni a Galaxy Note termékcsalád következő generációját, amiből már szinte biztos, hogy több kivitel is készülni fog. Tavaly még arról lehetett hallani, hogy a Samsung tisztogatni fog idén a csúcson, de ennek végül éppen az ellenkezője látszik beigazolódni. Több Galaxy S-szériás okostelefon került a forgalomba 2019-ben, mint a korábbi években, és most úgy tűnik, hogy a Galaxy Note9 utódjából is legalább kettő változat lesz.

Galéria megnyitása

A Galaxy Note10-ről már lehetett korábban hitelesnek tűnő rendereket látni, most pedig már élő fényképek is kiszivárogtak az internetre a szerkezetről. Egészen pontosan a Galaxy Note10+ variáns szerepel felvételeken, ami azért érdekes, mert ebből arra lehet következtetni, hogy lesz legalább egy szerényebb modell is. A pletykák szerint jöhet a Galaxy Note10 és a Note10+, valamint ezek mellett még akár egy „e” betűvel fémjelzett eszköz is megjelenhet. A mostani képek egyébként azt a pletykát cáfolják, hogy a drágább Galaxy Note10 a Pro jelzőt kapná, ehelyett a „+” fog előkerülni, amit az SGS-nél már megszokhattunk.

Galéria megnyitása

A fotókon megjelent mobil úgy fest, mint a korábbi rendereken szereplő készülék, ami megerősíteni látszik például azt, hogy a beszédhangszóró hiányozni fog az előlapról. A Galaxy Note10+-nél a tervezők többféle eljáráshoz is nyúlhattak a hangszóró eltüntetése érdekében, az elmúlt hónapokban már több olyan okostelefon is megjelent, aminek le lett radírozva a frontjáról a hangszóró, és például a megjelenítő rezgése pótolta ennek a hiányát.  A kamera egy lyukban van, de nem a képernyő egyik felső sarkában, hanem középen. A hátlapján legalább három kamera helyezkedik el a korábbiaktól eltérően elrendezve, ugyanis nem középen láthatóak ezek sorban, hanem a bal sarokban vannak egymás alatt. Ezen a ponton újítás lehet a DepthVision Lens technológia, amiről egyelőre szinte semmit nem lehet tudni, de a nevet éppen a napokban védette le a vállalat, és sokan úgy vélik, hogy ez már a Galaxy Note10 érkezéséhez köthető.

Galéria megnyitása

A Samsung készíteni fog 5G támogatással illetett Galaxy Note10 változatot is, de erről egyelőre szinte semmit nem lehet tudni. Egyes hírek szerint ez szimplán a Galaxy Note10-ből lesz, mások szerint viszont teljesen különálló konstrukcióként futhat be, mint a Galaxy S10 5G.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap