Leleplezték a Call of Duty: Black Ops 4-et

Tényleg lesz benne battle royale mód, és tényleg nem lesz kampány.

Leleplezték a Call of Duty: Black Ops 4-et

A Treyarch lerántotta a leplet aCall of Duty: Black Ops 4-ről, így végre számos kérdésünkre választ kaptunk. Az biztos, hogy a készítők szerint ez lesz a leginkább taktikus Call of Duty a sorozat történetében, bár hogy pontosan mire alapozzák ezt, az egyelőre kérdés.

Mindenesetre a multiplayer mód a második és a harmadik rész között játszódik, így nincsen falon futás, nincs jetpack,klasszikus játékmenetet kapunk.

Visszatérnek a specialisták (sőt, az ő eredettörténetüket ismerhetjük meg), és az ígéretek szerint még több választási lehetőségünk lesz a stratégiák, a kreativitás és a csapatjáték szintjén.

A Treyarch szerint nagyon fontos lesz a csapatmunka, túl akarnak végre lépni azon, hogy mindenki csak a K/D arányt nézze. A specialisták képességeinek kombinálhatóságával szeretnék elérni, hogy ne mindenki csak saját magát nézze, hanem próbáljon együttműködni a csapattársaival.

Szintén érdekesen hangzik, hogy kikerült a képből az automatos életerő-regeneráció, és cooldownra rakott manuális élettöltőt kapunk, úgyhogy alaposan meg kell fontolnunk, mikor használjuk.

Természetesen visszatér a zombis mód is, főleg, hogy most ünnepli tizedik évfordulóját. Rögtön háromféle pályát is kapunk: az egyiken a Titanic fedélzetén kell rájönnünk, mi is történt valójában az utasokkal azon a szornyű estén. A második az ókori Rómába kalauzol el minket, ahol a Kolosszeumban akár "rituális áldozatbemutatásra is szükség lehet". A harmadik pedig a korábbi közönségkedvenc karakterek történetét viszi majd tovább.

És persze itt van a battle royale mód, amit jelen esetben Blackoutnak hívnak. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mekkora pályán és mennyien esnek majd egymásnak, csak annyi derült ki, hogy klasszikus Black Ops-karakterek, fegyverek és járművek képviseltetik magukat ezerrel.

Hagyományos kampány nem lesz, kapunk helyette egyedül végigvihető trial küldetéseket.

A Treyarch nagy hangsúlyt fektetett a PC-s verzióra, ezúttal egy teljesen külön csapat dolgozik ezen. Olyan dolgokra lehet számítani, mint a 4K, HDR, az ultra-wide monitorok támogatása és az uncapped framerate lehetősége. Ezen kívül ez lesz az első Call of Duty-játék, ami elérhető lesz a Blizzard-féle Battle.neten, annak minden közösségi lehetőségével együtt.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap