Lelepleződött a Galaxy Watch

Lelepleződött a Galaxy Watch

A Samsung kapcsán már egy ideje többször is lehetett arról pletykákat hallani, hogy a vállalat egy új okosórán dolgozik. Nos, most már ez nem kérdéses, ugyanis a vállalat hivatalosan is megerősítette a készülék létezését egy szerencsétlen véletlen folytán.

A CNET egyik olvasója szúrta ki, hogy a Samsung honlapján megjelent egy olyan okosóra, ami hivatalosan még be sem mutatkozott. A szerkezet a Galaxy Watch néven bukkant fel a weboldal adatbázisában. Sajnos egyelőre erről szinte semmit nem lehet tudni, de talán ez lesz az a készülék, amelyen a Google által fejlesztett Wear OS rendszer fut a Samsung Tizenje helyett. A képen szereplő megoldás a korábbiaktól eltérő megjelenéssel bír, de nagy újdonságot nem tartogat, inkább egy ízléses vegyítése a korábbi dizájnoknak. A Gear S3 Frontier és a Gear Sport jellegzetességei is felfedezhetőek rajta klasszikus köntösben, az oldalán kettő fizikai nyomógomb látható.

Galéria megnyitása

A termék adatlapja sajnos még nem volt kitöltve, mikor a CNET olvasója felfedezte a szerkezetet, így a specifikációról jóformán semmit nem tudunk elmondani, de egy dolog biztosra vehető: 42 milliméteres kivitelben elérhető lesz a szerkezet, és a színösszeállítás alapján bátran lehet arra következtetni, hogy ez egy elsősorban hölgyeknek szánt modell. A ház rózsaaranyban pompázik, és a feltételezhetően szilikonból készült szíja is hasonló árnyalatú. Az SM-R810NZDAXAR azonosítóval illetett viselhető kiegészítő neve mellett ki van emelve, hogy Bluetooth-os, amiből arra lehet következtetni, hogy különböző kapcsolati lehetőségekkel szolgáló modellek érkezhetnek, és feltételezhetően lesz 4G LTE-s változata is. Korábban megjelent FCC dokumentumok alapján az SM-815 azonosítóval illetett modell lehet majd a 4G-s variáns. Az eddigi információkból kiindulva egyébként a kör alakú megjelenítő nagyjából 1,2 hüvelyk körüli képátlóval szolgálhat majd.

Galéria megnyitása

A Galaxy Watch megjelenésére valószínűleg nem kell már sokat várni, ha az eszközt feltette a hivatalos oldalára a vállalat. A Samsung augusztus 9-én egy nagyszabású bemutatót rendez a Galaxy Note9-cel a középpontban, és nem lenne meglepő ezek után, ha a Galaxy Watch is ekkor kerülne reflektorfénybe.

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward