Shop menü

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ JÁTÉKNAK ÍGÉRKEZIK AZ ARMORED CORE 6

A fejlesztők egy hosszabb videóban mutatták meg mire is számíthatunk.
Török Roland
Török Roland
Lélegzetelállító játéknak ígérkezik az Armored Core 6

Sokat várnak az emberek a FromSofware legújabb játékától, az Armored Core 6-tól. Nem elég, hogy egy nagy múltra visszatekintő sorozatról van szó, a tapasztalt fejlesztőcsapat már több sikercímet is létrehozott a legutóbbi AC epizód óta. A vért izzasztóan nehéz játékok elsősorban az ő nevükhöz fűződnek, így ha valami nehéz és büntető játékmenettel bír, akkor a soulslike játék kifejezést szokták manapság már használni, ezzel is asszociálva a csapat korábbi címeire. 

Az első tesztelők már nekiugorhattak az augusztus 25-én megjelenő játéknak, és bizony egyedi élményre számíthatunk. A beszámolók szerint az Armored Core 6 maradt klasszikus Armored Core játék, vagyis nem ment el a FromSoftware a Dark Souls stílus irányába, hanem helyette minden eddiginél gyorsabb és akciódúsabb címmel lesz dolgunk.  Azért, hogy kicsit jobban el tudjuk képzelni, hogy milyen is a játék, a fejlesztők egy közel negyedórás bemutatót hoztak el nekünk. 

A videóban jól látható, hogy az Armored Core világa gigantikus lesz, ami lélegzetelállító látványvilágot fog eredményezni.  A hegy nagyságú ellenségek, a gyors és robbanékony akció, illetve az izgalmasnak ígérkező bossharcok sok játékost bevonzhatnak majd. A körülbelül 300 fejlesztő, aki a projekten dolgozik viszont nem elégedett meg azzal, hogy a kampányt végigvigyük, majd letegyük a címet. 

Az Armored Core 6 PVP multiplayerrel fog rendelkezni. 

A játékban 1v1 és 3v3 játékmódok is lesznek, ez utóbbi a rendező Yamamura Masaru szerint egy Mecha Festivál lesz, ami annyit tesz, hogy szinte követhetetlenül sok robbanás fogja beteríteni a képernyőnket. A játékmenet ugyanis nem a közelharcra, hanem a gombok püfölésére fog fókuszálni, hogy ki tud több rakétát kiereszteni a másikra úgy, hogy a célpont ne tudja azt elkerülni. Ennek megfelelően az igazi, kiegyensúlyozott multiplayer élmény az 1v1 összecsapás lesz. 

A multiplayer viszont csak mellékág lesz, a valódi élményt valójában mégiscsak a kampány fogja nyújtani. Azért, hogy a PC játékosok is elégedettek legyenek, lesz 120 FPS mód is, amennyiben bírja majd a gépünk. A játék PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series S/X-re jelenik meg Windows mellett. Ezen kívül korábban megerősítették, hogy a játék 100%-os Steam Deck támogatást is élvezni fog.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére