Shop menü

LEHULLOTT A LEPEL A ONEPLUS 11R-RŐL ÉS AZ BUDS ACE-RŐL

A OnePlus a 11 széria mellett elindítja a 11R modellt is, ami egy költséghatékonyabb, de még mindig magas minőséget nyújtó készülék, és jön mellette egy hasonló „mentalitású” fülhallgató is.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Lehullott a lepel a OnePlus 11R-ről és az Buds Ace-ről

Kínában a OnePlus az Ace 2 néven jelentette be a 11R-t, ami a nemzetközi piacokon fog ezen a néven futni, és ezzel karöltve jelent meg a Buds Ace vezeték nélküli fülhallgató is, ami igazén kedvező ár mellett fog egészen komoly lehetőségeket és persze jó hangzást biztosítani.

OnePlus 11R

Először ismerkedjünk meg a mobillal, a 11R-rel (Ace 2). A készülék egy kiváló megjelenítővel hívja fel magára a figyelmet, ugyanis a 6,74 hüvelykes AMOLED képernyő akár 1450 nites fényerőre képes, és valós 10 bites színteret használ, plusz rendelkezik HDR10+ minősítéssel is. A felbontása 2772 x 1240 pixeles, és 120 Hz-es működésre képes, a védelméről pedig Asahi Glass gondoskodik. Az Android 13-mal jön az eszköz, és a OxygenOS grafikus felületet használja.

Galéria megnyitása

A szerkezet egy 16 megapixeles frontkamerával indít a képalkotók terén. Ez az egység 1080p minőségben képes videózni. A főkamera már 4K Ultra HD videózást támogat, de ennél fontosabb, hogy a Sony IMX890 szenzort használja, ami 50 MPixeles felvételek készítésére alkalmas, és kapott optikai stabilizátort is. Az ultraszéles látószögű képalkotó már csak 8 megapixeles, a sor végén pedig egy makró kamera található 2 MPixeles érzékelővel.

Galéria megnyitása

A Snapdragon 8+ Gen 1 rendszerchipet használja a OnePlus 11R, ennek köszönhetően a sebességre biztosan nem lehet majd panasza a vásárlóknak, évek múltán is rendben üzemelhet a készülék. Egy nagy hőleadó felület is társul ehhez a hátlap alatt, hogy a melegedésből se legyen gondja. A 11R 8/128 GB-os és 16/256 GB-tal szerelt verzióban lesz elérhető, a Ace 2-ből más konfigurációk lesznek Kínában. A mobil biztosít 5G támogatást, Wi-Fi 6-ot, Bluetooth 5.3 modult, A-GPS vevőt, NFC chipet és még infra portot is, plusz Dual-SIM-es, ami a OnePlusnál megszokott.

Galéria megnyitása

Az újdonság ezüst és fekete színben lesz elérhető, a különböző színeknek a hátlapi felületkezelése is eltérő. 204 grammos a gép, és 163,4 x 74,3 x 8,7 milliméteres vonalakkal határolt. Sztereó hangzással szolgál a OnePlus 11R, és a képernyője alatt hordozza az ujjlenyomat-érzékelőjét. Egy 5000 milliamperórás kapacitású akkumulátort kapott az eszköz, és 100 wattal lehet tölteni, így alig több mint 20 perc lesz a teljes feltöltés lemerült helyzetből.

Galéria megnyitása

A OnePlus 11R Indiában, a 8/128 GB-os kivitelében 175 ezer forintnak megfelelő összeget kóstál majd, a 12/256 gigás verziója pedig 196 ezer forintnyi rúpiáért lesz megkaparintható.

OnePlus Buds Ace

A 11R okoselefonnal érkező Buds Ace egy valódi vezeték nélküli füles lett a normál OnePlus fülhallgatóktól jól láthatóan eltérő dizájnnal. A szerkezet egy nagyra nőtt, 12,4 milliméteres hangszórót használ titánbevonatos membránnal. Valószínűleg erőteljes mély hangzással lehet majd itt számolni, miután van még külön BassWave EQ funkciója is, ami elemzi a zenei anyagot, és drámaian kompenzálja a mélyben szerény részeket.

Galéria megnyitása

A fülhallgató egyebek mellett több olyan funkcióval is szolgál majd, ami a játékosok számára lehet érdekes, képes lesz emelni az eszköz a játékélményt, jobb szórakozásról gondoskodhat. Még a csúcskategóriás OnePlus fülhallgatónál is kisebb késleltetést lesz képes elérni, 47 ms-os értékről beszél itt a vállalat, amihez a Bluetooth 5.3 modul is hozzájárul már itt.

Galéria megnyitása

A szerkezet lehetőséget nyújt az ANC használatára, az aktív zajszűrést érintéssel lehet majd vezérelni, bármikor egy pillanat ki- vagy bekapcsolható a funkció. Ennek köszönhetően még jobb élményben lehet része az embereknek zenehallgatás vagy filmezés közben. A zajcsökkentés a hívások minőségét is igyekszik majd javítani.

Galéria megnyitása

IP55 minősítéssel rendelkezik a Buds Ace, vagyis azért vízbe nem szabad meríteni, de a zuhogó esőt bírni fogja minden további nélkül, por pedig nem juthat bele káros mennyiségben. A fülesekbe 41 mAh-s akku került, a tok pedig egy 480 mAh-s egységet rejt, de a lényeg az, hogy 7 órás üzemidőt tud az eszköz ANC nélkül, és 5 órán át megy zajszűréssel együtt, a tokkal pedig összesen 36 vagy 27 órás üzemidő hozható össze zenehallgatással. 10 perc töltéssel 5 órára elegendő energiát tud magába szívni, tehát egy remek gyorstöltéssel szolgál.

A OnePlus Buds Ace mindössze 250 jüanba fog kerülni Kínában. Átszámítva pillanatnyilag 13 ezer forintnak megfelelő összegről beszélhetünk.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére