Lehetséges DayZ konzolport?

A Sony-t érdekli a dolog, így majdnem bizonyos, hogy lesz konzolportja a DayZ-nek.

Lehetséges DayZ konzolport?

Dean Hall, a Day Z alkotója fontolgatja, hogy konzolokra is megjelenteti játékát, már ha minden jól megy a PC-s verzióval. "Természetesen, ha nem – nem jut eszembe jobb szó - b***uk el a PC-s megjelenést, akkor szinte biztos, hogy lesz konzol port. Tudom, hogy sok embert zavar, vagy bosszant a dolog. Nem vagyok konzol játékos, PC-s vagyok, de nem hiszem, hogy ez feltétlenül ártana a dolgoknak."

Hall nemcsak fontolgatta a dolgot, hanem már bele is kezdett a megvalósításba, találkozott a Sony képviselőivel, akiknek tetszett az ötlet. "Úgy tűnik ez a fajta játék érdekli a Sony-t, most már csak várnunk kell, és meglátjuk, mi lesz. Találkoztunk és tárgyaltunk a Sony képviselőivel, és egyértelműen érdekli őket a dolog."

A DayZ eredetileg tavaly decemberben jelent volna meg, de még sokáig nem fogjuk a végleges verziót látni belőle, az alfa legkorábban júniusban jöhet ki. Hall leginkább a kliens-szerver architektúra tökéletesítésén dolgozik, elsősorban a játék hackelhetőségét akarja kizárni (ez volt a csúszás legfőbb oka), másodsorban a lagot igyekszik minimalizálni, közben lassan elkezdi kiküldeni az alfa kulcsokat is, első menetben mindjárt 50 000-et.

A zombi focit fordított kapuval játsszák

Kapcsolódó cikkeink:

DayZ Standalone: az első zombis videó

Miért csúszik a DayZ?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward