Lehet jelentkezni a 3v3v3-as lövölde alfatesztjére

A különös felállás különös játékot ígér, és hamarosan elkezdődik a tesztelés.

Lehet jelentkezni a 3v3v3-as lövölde alfatesztjére

Történetünk ott kezdődik, hogy a Remedy Entertainment egykori ügyvezetője, Matias Myllyrinne egy új stúdiót alapított, és egy viszonylag meglepő FPS fejlesztésébe vágott bele a csapatával. A játék címe Nine to Five, és az ígéretek szerint egy "korábban még nem látott megközelítéssel" hozza el nekünk a taktikus lövöldét.

Az anyag a jövőben játszódik, ahol nagyvállalatok uralnak mindent, és felbérelt katonák intézik el az olyan ügyeket, amiket a tárgyalóterem keretei között már nem lehet. A játékmenet tekintetében a leginkább érdekes, hogy három darab 3 fős csapat feszül majd egymásnak, ráadásul három körön keresztül, és mindegyik kör végkimenetele befolyásolja majd a következőt.

Ennek megfelelően könnyen lehet, hogy mindig más stratégiát kell majd alkalmaznunk a korábbi események függvényében.

"A legtöbb modern shooter túl kaotikus és véletlenszerű ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen. A Ninte to Five-val azonban az a célunk, hogy a játékosok a különböző kreatív mechanizmusokat kihasználva igazi csapatmunkát hozzanak össze a barátaikkal, ahol az együttműködés mindennél fontosabb" - nyilatkozta Myllyrinne.

Úgy látszik, hogy a fejlesztés jól halad, mert most már elérhető egy új előzetes is, amivel párhuzamosan a készítők bejelentették, hogy lehet jelentkezni az alfa tesztre, aminek minden bizonnyal fontos szerepe lesz egy kompetitív shooter esetében.

A trailer alapján úgy tűnik, hogy a fejlesztők viszonylag sokat merítettek a Rainbow Six Siege-ből: lehet letenni barikádokat, és említik a mozgásérzékelést is. Azonban a pálya láthatóan jóval nagyobb és nyitottabb, a feladatok pedig több részből állnak és változatosabbnak tűnnek.

Persze, bármennyire is a taktikán és a csapatmunkán van a hangsúly, azért pontosan célozni és lövöldözni továbbra is kell. A fejlesztők azt mondják, hogy az alfa alatt azért valószínűleg jó sok hiba felmerül majd, és a játékmenet sem lesz még az igazi, de az ígéretük szerint szorosan együttműködnek majd a közösséggel, és folyamatosan csiszolják az anyagot a tesztelés alatt, mi június 4-én kezdődik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap