Legendás karakter jöhet a Modern Warfare Battle Pass részeként

Legendás karakter jöhet a Modern Warfare Battle Pass részeként

A Call of Duty Modern Warfare az Activision utóbbi évek egyik legjobb dobása volt, amit a rajongók a hatalmas játékosbázissal köszönnek meg a pénztárcájukkal együtt.

Úgy tűnik ugyanis, hogy egy igazi zsoldos fog érkezni a következő szezonban, aki aligha fog ingyen nekünk dolgozni, de ez a játék hosszútávú fenntarthatósága szempontjából így is van rendjén. Hivatalos bejelentés még nem történt, viszont az alább videó erősen sugallja, hogy ki érkezhet.

Captain Price a CoD sorozat legendás karaktere, aki nélkül nem is lehetne elképzelni a Modern Warfare-t. Az ő érkezése igencsak népszerű húzás lehet majd a jövőre nézve és természetesen az is valószínű, hogy a Warzone játékosok is lecsaphatnak majd rá.

A Warzone is fejlődik. A megjelenése óta a játékosok kíváncsiak voltak arra, hogy mi van a „bunker” páncélajtaján belül, de sose voltak képesek bejutni oda. Az egyik legújabb frissítéssel viszont a „Red Access Card” begyűjtésével a játékosok képesek lettek kinyitni ezt a helyet és ott egy háború megnyerésére elegendő legendás felszerelést megszerezni.

Viszont nem mindegyik ajtó és bunker nyílik ki, így volt, aki egy drón bugnak köszönhetően már be tudott nézni más ajtók mögé is.

A teóriák szerint érkeznek a nukleáris fegyverek a játékba, ami akár teljesen véget vethet minden tevékenységnek a pályán. A játék fájljai között adatbányászok mindenesetre már találtak nyomokat egy kémrepülőre és egy távirányítással irányítható robbanó autóra is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap