Legendás gaztevők érkezhetnek a Pokémon Go-ba

Legendás gaztevők érkezhetnek a Pokémon Go-ba

Ha van egy népszerű videojáték, akkor manapság szinte már biztos, hogy adatbányászok prédájává válik. Ez alól a Pokémon Go sem kivétel, a PokeMiners-szel foglalkozó redditezők ismét rárepültek a játék legújabb APK csomagjára és rögtön két legendás bűnöző neve tűnt fel a fájlok között: Jessie és James.

A Rakéta csapat két legismertebb tagja elképzelhető, hogy hamarosan valamilyen módon részesei lesznek majd a játéknak, egyelőre még nem tudni, hogy milyen szinten, csak azt látni, hogy az NPC-k között tűnt fel a nevük. Úgy tűnik, hogy számos Pokémon Galarian formája is megjelenik a játékban. Például Meowth, Farfetch’d, Obstagoon vagy Darumaka.

Újabb információk derültek ki a Remote Raiding-ről, aminek segítségével távolról is meglehet hívni az ismerősöket egy raidre. Úgy tűnik, hogy az ajándékküldő rendszerrel is valami nagyobb frissítésre készülnek, de egyelőre még nem tudni a részleteket.

A pokemongohub.net oldal egy másik cikkben a Raid Pass-szal kapcsolatos dolgokat szedte össze. Ezek az információk sincsenek hivatalosan megerősítve, így csak találgatás, de úgy tűnik, hogy ha valaki belép egy raid-be és úgy látja, hogy nem érdemes részt vennie rajta, mert kevesen vannak, akkor visszakapja a belépőjét a meccs előtt. (Eddig a belépéskor vonta le a Raid Pass-t.) Ezen kívül pedig Remote Raid Day-ek is lehetnek, amik ingyenesen fogják nyújtani ezt a szolgáltatást öt napon keresztül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap