Lefotózták a Google Pixel 3-at (is)

Lefotózták a Google Pixel 3-at (is)

A Google Pixel 3 XL okostelefon már lényegében teljesen kiszivárgott: rengeteg kép, több videó és nagyon sok leírás is megjelent már ezzel kapcsolatban, a Google Pixel 3 körül azonban még viszonylag csend honolt, legalábbis egészen mostanáig. Ezúttal már a kisebb referencia okostelefont sikerült valakinek lefotózni, és a látottakat meg is osztatta a Redditen.

Ahogy a Pixel 2, úgy a Pixel 3 is mentes lesz a bemetszéstől, és a megjelenítője szimmetrikusan helyezkedik el az okostelefon előlapján. A panelről kiderült, hogy 5,5 hüvelykes méretű és 2160 x 1080 képpontos a felbontása, szóval 18:9-es (2:1) a képaránya. Jól látszik a felvételeken, hogy a szerkezet házoldala ezúttal is két külön részre van osztva, felül üveg, alul pedig fém a burkolat. Néhány képernyőmentés is kiszivárgott, ezeknek köszönhetően tudunk egy-két részletet is megosztani a specifikációt illetően. A főkamera magányos, az előlapon viszont ezzel szemben már egy duálkamera van, ami kettő darab 8 MPixeles képalkotóból áll. Az egyik optikának F/1.8-as a rekesznyílása, a másiknál pedig a rendszerinformáció szerint F/1.8 és F/2.2-es apertúra állás is lehet.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az okostelefon a Qualcomm Snapdragon 845 mobilplatformmal karöltve érkezik, és valószínűleg 4 GB-nyi memória lesz benne. Sajnos Jack csatlakozó nem kerül a keretre, a C-típusú USB szolgál majd a zenehallgatásra is. A Google Pixel 3 előre figyelő hangszórókkal jön, így erőteljes sztereó hangzást tud majd biztosítani például videók megtekintése közben. A képernyőmentések alapján az akkumulátor 2915 milliamperes kapacitással szolgál, ami bizony azért egy kicsit talán sovány már ehhez a környezethez, de még éppen elfogadható üzemidővel szolgálhat a készülék.

Ez a Google Pixel 3 példány egyébként egy szolgáltatói teszt keretében teljesített szolgálatot, és így került olyan felhasználóhoz, aki nem volt rest néhány fotót és képernyőmentést publikálni a masináról. Itt azt érdemes még megemlíteni, hogy nem a Verizonnál folyt a tesztje, szóval az a pletyka biztosan nem igaz, ami korábban azt állította, hogy Verizon exkluzív lesz a termék. A Google Pixel 3 és Pixel 3 XL okostelefonok a várakozások szerint októberben fognak befutni, és valószínűleg nem most hallottunk róluk utoljára, lesznek még kiszivárgó információk – bár a Pixel 3 XL-nak már tényleg nem igazán maradtak titkai.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward