Leépítések a Transformers Universe csapatánál

13 embert bocsátottak el. Vannak, akik aggódnak, milyen hatással lehet ez a játék minőségére.

Leépítések a Transformers Universe csapatánál

A brit fejlesztő, a Jagex (Runescape) megerősítette, hogy 13 embert bocsátottak el a Transformers Universe csapatából. A hivatalos nyilatkozat szerint a leépítések nem lesznek különösebb hatással az ingyenesen játszható böngészős MMO fejlesztésére, de egy belsős forrás elárulta, hogy a létszámcsökkentés kihatással lesz a játék minőségére.

"Miután áttekintettük, mennyi munka szükséges még a Transformers Universe-en játék indulásáig, úgy döntöttünk, hogy kismértékű leépítést hajtunk végre a csapaton belül" - így szólt a hivatalos közlemény. A leépítések oka a technológiai váltásban keresendő, az eredetileg saját motorral működőre tervezett darabot mégis inkább kész technológiára fogják építeni. A Transformers Universe helyzete kissé kényes, mert a fejlesztők nyomás alatt állnak, hogy még idén megjelentessék a játékot. A kész motor használata felgyorsítja ugyan a fejlesztést, de vannak, akik aggódnak amiatt, hogy hat hónap alatt kell újra elkészíteniük a játékot, általuk nem ismert technológiára építve.

A Jagex biztosított mindenkit arról, hogy a játék minőségén nem esik csorba a történtek miatt. Elmondták, hogy a Transformers stúdió nagy részét nem érinti a változás. A fejlesztők egy része átkerült a RuneScape csapatába, csak azokat bocsátották el, akiknek már nem találtak helyet. A játék előzetesét tavaly év végén mutatták be, azóta nem nagyon lehetett róla hallani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward