Le lehet rakni területen kívülre is a bombát a Valorantban és ez baj

Le lehet rakni területen kívülre is a bombát a Valorantban és ez baj

A játékfejlesztés nem egy könnyű műfaj, főleg akkor, ha egy kompetitív játékot fejleszt az ember, ahol a játékosok egy rész azon lesz, hogy mindent megtegyen a győzelemért és ezért hajlandóak is megkeresni majd kihasználni a benne található hibákat.

A programozónak minden egyes eseményt figyelembe kell vennie a kódban, ami több millió játékos interakciót is jelenthet, így néha-néha megeshet, hogy olyan dolgok történnek, amire senki nem gondolt, vagy egy idő után elfelejtődtek, esetleg egy módosítás miatt a létrehozott szabály a kódban érvényét veszti. Ezért vannak a tesztelők, hogy megpróbálják megtalálni azokat a dolgokat, amire a kódsorok írói nem gondoltak, ezért kell hónapokig nyúzniuk az adott játékot és ezért szokták a nyílt béta teszteket is megrendezni, hogy a több szem többet lát alapon még több problémára derüljön fény.

Így alakulhat ki olyan szituáció, hogy akár egy frissítés miatt is, de valami a tesztelők és a programozók, de még a játékosok figyelmét elkerüli. Jelen esetben az történik ugyanis, hogy Phoenix, ha használja az újraéledését garantáló Ultimate képességét, akkor hamarosan visszateleportálódik a korábbi pozíciójába. Ha ezt viszont úgy teszi meg, hogy kezében van a bomba, amit éppen telepít, akkor a bombával a kezében teleportálódik vissza és olyan helyre teszi le a cuccot, ahol annak nem szabadna lennie.

Ez egy elég kellemetlen hiba, főleg annak fényében, hogy így Phoenix olyan helyekre is le tudja rakni a csapattársai segítségével a bombát, amit védőként lehetetlen elérni és leszedni.

A Riot Games valószínűleg javában dolgozik már a probléma megoldásán, de nem biztos, hogy a bajt okozó kódot könnyű lesz „hatástalanítani”.

Ha tehát nem találod a bombát ott, ahol lennie kéne, akkor sajnos egy Phoenix használta ki a játék hibáját, ami csalásnak minősül és hardveres ban jár érte, így ne próbáld ki.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap