LCD monitor Full HD webkamerával, bépített mikrofonokkal

Az új monitor USB 3.0-s hubbal, Full HD webkamerával, digitális mikrofonokkal és beépített hangszórókkal érkezik.

LCD monitor Full HD webkamerával, bépített mikrofonokkal

A Lenovo egy igazán vonzó LCD monitort mutatott be, amely Full HD webkamerával és beépített mikrofonnal érkezik. A friss megjelenítőnek egyéb tulajdonságai miatt sem kell szégyenkeznie, igaz, a TN+Film típusú LCD panel nem mutat valami jól egy ilyen remekül felszerelt monitor adatlapján.

A 21,5 colos képátlójú, 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemelő megjelenítő a ThinkVision LT2223z típusjelzést kapta. Az új monitor 16:9-es képarányú LCD panelje TN+Film alapokon nyugszik, így 160 fokos függőleges és 170 fokos vízszintes betekintési szöget kínál. A kontrasztarány ezúttal 1000:1, a fényerősség 250 cd/m2-es, a válaszidő pedig 5 ms-os értéket képvisel.

A letisztult, egyszerű dizájnnal érkező monitor kávája egy Full HD felbontást kínáló webkamerát rejt, amelyhez két beépített digitális mikrofon, illetve két darab, egyenként 3 wattos terhelhetőségű beépített hangszóró is társul, így a termék kiválóan alkalmas VoIP alapú videó konferenciák lebonyolítására. A gyári állvány a kijelző döntését (+30/-5fok) és elforgatását (+/- 45 fok) egyaránt lehetővé teszi, sőt, még pivot/portré módot is kínál. A magasságállítás 110 milliméteres tartományon belül valósítható meg, azaz remekül testre szabható a termék.

Az új monitor D-Sub, HDMI és DisplayPort 1.2-es videó bemenetekkel érkezik, plusz még egy kétportos USB 3.0-s hubot is rejt. A VESA 100-as furatok jóvoltából az újdonság akár falra is könnyedén felszerelhető.

A ThinkVision LT2223z Japánban már elérhető kereskedelmi forgalomban, ahol 325 dollárnak megfelelő japán jenért lehet hozzájutni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward