Látványos újítást kap a Huawei P30 kamerája

Látványos újítást kap a Huawei P30 kamerája

A Huawei remek lehetőségekkel jelentette be a P30 és P30 Pro okostelefonokat, és a vállalat most beharangozta, hogy a kameránál még tovább bővül a különleges funkciók felhozatala. Érkezik a Dual-View mód a március végén bejelentett csúcsmodellek repertoárjába.

A Huawei P30 család esetében akár ötszörös optikai zoomolási lehetőséggel lehet számolni, és adott esetben 409 600 ISO érték is beállítható, ennek köszönhetően egészen döbbenetes éjszakai felvételeket képes létrehozni. És a többkamerás rendszert a Dual-View módnak hála minden korábbinál jobban ki lehet majd használni. Ez az új funkció lehetőséget nyújt majd például arra, hogy a normál és a közelítésre szolgáló kamerával egyidejűleg vegyen fel videót a mobil, és a kettő kamera képét tetszőleges módon kombinálja az eszköz. Ez egészen elképesztő látvány lesz képes biztosítani, és köszönhetően a Huawei P30 rendkívüli teljesítményének, az egész zökkenőmentesen fog üzemelni.

Galéria megnyitása

A Dual-View mozgóképfelvételek esetén a kép kettő egyenlő részre lesz felosztva. És a látványos videókat többféle kreatív módon is lehetősége lesz szerkeszteni az eszköztulajdonosoknak. A vágásra szolgáló alkalmazás egyetlen ujjmozdulattal hozható majd elő, szóval nagyon egyszerűen hozzá lehet majd férni (felfelé kell húzni a képernyőn), és ez lehetőséget nyújt például a feliratozásra, az alcímek beszúrására, zenék hozzáadására, és akár más videókból is be lehet emelni részleteket például egy külön rögzített befejezést. A Huawei előszeretettel hangsúlyozza a mesterséges intelligencia felhasználását, annak fontosságát, és itt is kiemelte, hogy a funkcióhoz hozzájárul valamilyen formán az MI.

A Huawei hivatalos közleménye szerint a Dual-View módot elhozó frissítést a legtöbb felhasználó a hónap végéhez közeledve kaphatja majd meg. Ez OTA fog bejelentkezni az eszközökre, és minden érintett kapni fog róla egy értesítést, mikor telepíthetővé válik az új szoftver. Az Emotion UI 9.1 egy kisebb frissítéseként érkezik ez.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap