Látványos RGB LED világítással érkezik a HyperX Alloy Elite 2

Az új billentyűzet új billentyűsapkákat kapott, amelyek alatt HyperX Red típusú mechanikus kapcsolók dolgoznak, méghozzá 80 millió kapcsolásra tehető élettartammal.

Látványos RGB LED világítással érkezik a HyperX Alloy Elite 2

A HyperX csapata elkészítette a második generációs Alloy Elite 2 billentyűzetet, ami nagyrészt az Alloy Elite RGB alapjaira épül, ám számos területen különbözik az említett modelltől – például nem jár hozzá csuklótámasz.

Galéria megnyitása

A billentyűsapkák például nem teljes egészükben feketék, oldalaik áttetsző dizájnnal érkeznek, ami a korábbinál sokkal látványosabb RGB LED alapú világítást eredményez. Természetesen a szokásos fénycsík is jelen van a fedélzeten, a masszív felépítésről pedig fém keret gondoskodik.

Az RGB LED alapú világítás természetesen testreszabható, azaz a világítás billentyűnként programozható, valamint médiagombokat is kapunk a gyorsabb médiavezérlés érdekében – még a nagy hangerőszabályzót is meghagyták az előző dizájnból.

Galéria megnyitása

Ezzel együtt vannak gyorsgombok is, amelyekkel a fényerősség, a világítás effektjei, illetve a játék mód is könnyen és gyorsan kapcsolható. A fényerősség egyébként 5 szintben állítható, a fedélzeti memória pedig 3 profil eltárolására képes, ahogy az előző modellnél már megszokhattuk.

A különböző beállításokat a már jól ismert HyperX NGENUITY szoftveren keresztül lehet szerkeszteni. Az új billentyűzet a PC-k mellett a PS4 és Xbox One játékkonzolokkal is kompatibilis.

Galéria megnyitása

Nem hiányzik továbbá a 100% Anti-Ghosting, illetve az N-Key Rollover támogatás sem. A billentyűzet HyperX Red kapcsolókat használ, amelyek lineárisan működnek, 45 g erő kifejtését igénylik.

A billentyűk teljes útja 3,8 milliméter, a nyomáspontig azonban csak 1,8 millimétert kell megtenniük. A gyártói tájékoztatás szerint elég strapabíró megoldásokkal van dolgunk, amelyek élettartamuk során 80 millió kapcsolást bírnak ki.

Galéria megnyitása

A HyperX Alloy Elite 2 egy USB 2.0-s kábelt használ az adott rendszerrel történő kommunikációhoz, valamint rendelkezik USB 2.0 pass-trough funkcióval is. Maga a termék 444 milliméter széles, 174 milliméter mély és 37,4 milliméter magas, tömege pedig mindössze 1530 gramm. A HyperX Alloy Elite 2 rövidesen elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, listaára 129,99 amerikai dollár.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap