Lapbehúzós szkennerek az Epsontól

Bemutatta első lapbehúzó szkennereit az Epson, a WorkForce Pro GT-S50.et ls a GT-S80-at. Mindkét készülék legfeljebb 8,5 x 36 hüvelykes (21,59 x 91,44 cm) oldalakat képes kezelni, az alsó határt pedig a merev hitelkártyák jelentik (a lapméret-felismerés automatikus).

Lapbehúzós szkennerek az Epsontól

Bemutatta első lapbehúzós szkennereit az Epson, a WorkForce Pro GT-S50-et és a GT-S80-at. Mindkét készülék legfeljebb 8,5 x 36 hüvelykes (21,59 x 91,44 cm) oldalakat képes kezelni, az alsó határt pedig a merev hitelkártyák jelentik (a lapméret-felismerés automatikus).

A higanymentes LED-technológiának köszönhetően állítólag "bemelegedési idő" sincs, a szkenner bekapcsolás után gyakorlatilag azonnal használható. A kezelőfelület egy kis LCD-panelen jelenik meg, ahonnan indíthatunk sima, vagy egyből PDF-be elmentendő szkennelést is. Természetesen az egyes lapok mindkét oldala egyszerre kerül beolvasásra, így nem kell a lapokat visszatölteni.

A két változat között igazából csak teljesítménybeli különbség van. Az izmosabb GT-S80 40 oldalt vagy 80 képet is fel tud dolgozni percenként, míg az S50 esetében ez a két érték "csupán" 25 és 50. A gyártól értékelései szerint az előbbitől napi 1.800, míg az utóbbitól napi 1.200 lap beolvasása várható el. Továbbá az S80-as rendelkezik még egy ultraszonikus érzékelővel is, amely észreveszi, ha egyszerre két lap kerülne beolvasásra, csökkentve így a hibalehetőségeket.

Mindkét változat USB 2.0 útján csatlakoztatható, Mac-hez és Win-es gépekhez egyaránt. Mindkettőt decemberre ígérik, $500 és $900 ellenében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward