L.A. Noire: 5 óra videó, versengő Remedy

A BBFC listájából kiderült, hogy 5 óra és 12 perc videó vár ránk majd a játékban, a Remedy pedig szeretné túllépni a Rockstar technológiáját.

L.A. Noire: 5 óra videó, versengő Remedy

A PlayStation Universe vette észre a BBFC (British Board of Film Classification) listáján az L.A. Noire-t. A besoroló bizottság adatai alapján elég komoly mennyiségű, 5 óra 12 percnyni mozizásra számíthatunk és még három és fél óra kiegészítő filmre is, akármit is jelentsen ez ebben az esetben. A Rockstar becslése szerint egy végigjátszás (a fő szálra koncentrálva) 25-30 óra lesz.

Az L.A. Noire megjelenése már itt van a nyakunkon és a Remedy (Alan Wake) méltatta a mögötte lévő technológiát, főleg a fejlett arc animációkat, miközben megjegyezte, hogy az ő készülő motorjukban ennél is durvábbat fogunk látni. Minden színészt részletes szkennelésnek vetnek alá, 64 féle animációt készítenek el részletesen, amiből származtatni tudják a többit. Még azon is dolgoznak, hogy utánozzák a vér áramlását a bőr mögött, hogy kivörösödhessen a karakter ha például ideges. Hogy melyik játékukhoz készül az új technológia és milyen jelentősége lesz azt még nem tudjuk, de Ikka Villi-vel demózták az Alan Wake-ből. Az L.A. Noire-ban kulcsfontosságúak az arc animációk, mert sokszor kell majd megtippelnünk egy-egy NPC viselkedéséből, hogy például hazudik-e.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward