Küszöbön a World of Darkness MMO bejelentése?

Azt csicseregték a madarak, hogy az EVE Online-t fejlesztő CCP a szeptemberi rajongói fesztiválon lerántja a leplet régóta várt vámpíros MMO játékáról.

Küszöbön a World of Darkness MMO bejelentése?

Azt csicseregték a madarak, hogy az EVE Online-t fejlesztő CCP a szeptemberi rajongói fesztiválon lerántja a leplet régóta várt vámpíros MMO játékáról. A rendezvény neve 'The Grand Masquerade' lesz, mivel a CCP tulajdonában álló White Wolf készített egy papír alapú World of Darkness szerepjátékot is. Az esemény szeptember 26-án lesz New Orleans-ban.

Shane DeFreest, a World of Darkness közösségi fejlesztője azt nyilatkozta a Flames Rising nevű horror rajongói oldalon, hogy "A nagy hír az, hogy nem nagyon adhatok ki részleteket, de valami igazán nagy dologról van szó, amit először szeretnénk a rajongóknak megmutatni."

"Pénteken napnyugtakor megtudhatjátok, mit rejt a World of Darkness jövője. Ha az elmúlt néhány hónapban vagy évtizedben követted az eseményeket, akkor erről nem akarsz lemaradni!"

Persze semmi garancia, hogy MMO játékról van szó, de már 2006 óta ezt várja mindenki, akkor történt ugyanis, hogy a CCP felvásárolta a White Wolfot. A CCP-nek ezen kívül 2 MMO van a tarsolyában, a régóta futó EVE Online és az ahhoz készülő konzolos FPS spin-off, a Dust 514.

Bizonyára sokan emlékeztek még a 2004-ben megjelent Vampire: The Masquerade - Bloodlines-ra. Egészen egyedi hangulattal rendelkező szerepjáték volt, sok apró hibával, de lehetett imádni.

Bloodlines Clan trailer (2004):

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward