Különleges üveget jelentett be a Corning

A Corning friss terméke nem mobilokon, hanem nagyobb felületeken bizonyíthat majd kellő védelmet.

Különleges üveget jelentett be a Corning

A Corning neve a Gorilla Glassnak köszönhetően vált ismerté, de a cég igazából másfajta nagy strapabíróságú üvegeket is készít. Az SID 2019 (Society for Information Display) rendezvény keretében a vállalat egy újabb terméket jelentett be, ami újfajta igényekhez lett igazítva, viszonylag speciális célt szolgál.

Az Astra Glass névre hallgat a Corning legfrissebb fejlesztése, ami a vállalat elmondása alapján olyan készülékekhez lett optimalizálva a tervezés során, amik közepes vagy nagyobb méretűek; kifejezetten immerzív eszközöket említ a cég a hivatalos közleményében. Viszonylag széles terméksávot, de különlegesebb igényeket hivatott lefedni az Astra Glass. Táblagépektől kezdve a noteszgépeken át az óriásira nőtt televíziókig bármilyen készüléknél megjelenhet majd az újdonság a Corning reményei szerint.

Galéria megnyitása

Az Astra Glass technológiai megoldásaiba mélyebb betekintést nem igazán engedett a vállalat az SID 2019 alkalmával, de azt elmondta, hogy ennek az üvegnek olyan megoldásoknál lesz majd előnye, amik kifejezetten nagy pixelsűrűséggel dolgoznak. A 4K-s laptopok, valamint táblagépek, és az egészen elképesztő látvány biztosítására képes 8K-s televízióknál érvényesülhet majd az új fejlesztés. Azt Astra Glass képes lesz hozzájárulni ahhoz, hogy a felhasználók még természetesebb érzésben részesüljenek a csúcsminőségű panelek révén, a Corning leírása alapján valószínűleg a megfelelő védelem biztosítása mellett több fényt lesz képes átereszteni, mint a korábbi védőüvegek. És az újdonság kellően feszes marad majd egészen nagy méretben is, miközben a melegedés sem fog neki problémát jelenteni a hivatalos közlemény szerint.

Az Astra Glass nemcsak a hagyományos megjelenítőkkel lesz társítható, hanem az olyan különleges megoldásokkal is, mint például az IGZO technológiás vagy az amorf szilíciumos (a-Si) panel. Ezt úgy alkotta meg a Corning, hogy a lehető legjobb legyen a speciális igényekkel rendelkező partnerei számára. A vállalat szakemberei állítólag éveket töltöttek azzal, hogy kollaboratív munkában megalkossák a vásárlókkal közösen az új generációs védőüveget a friss igényekhez illeszkedve.

Galéria megnyitása

A Corning növekedő portfóliójában az Astra Glass olyan egyéb termékek mellett lesz elérhető, mint a Gorilla Glass, az Iris Glass, a precíziós AR Glass megoldás, az EAGLE XG Glass, valamint a Lotus NXT Glass. Ezek a fejlesztések mind-mind más igényekhez lettek tervezve, és az Astra Glass is hozzájárul ahhoz, hogy még szélesebb szükségleteket fedjen le a jövőben a vállalat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap