Különleges színben tűnt fel a Galaxy Note9

Különleges színben tűnt fel a Galaxy Note9

A Samsung rendszeresen meglépi azt, hogy a felsőkategóriás okostelefonjait néhány héttel vagy hónappal a rajtot követően újabb színekben kezdi forgalmazni. Ezt láthatjuk most a Galaxy Note9 esetében is, ami hamarosan egy felhőezüst fantázianévre hallgató kivitelben lép a színre.

A Samsung eredetileg összesen három színopcióban indította el a Galaxy Note9-et augusztus elején. Bevetésre került az egyszerű fekete, aminél a toll is fekete lett, megjelent a levendulalila a szintén a ház színéhez idomuló S Pennel, és jött egy olyan kék, amihez egy jelentősen eltérő színárnyalatú, citromsárga ceruza tartozott. Most pedig ebbe a sorba megjött a felhőezüst, melynél ismét eltérés fedezhető fel a ház és az S Pen színe között. Ez az újdonság a hátoldalát tekintve ezüst, viszont a hozzá tartozó toll rendkívül világos, ezüstös kék, viszont ebben az esetben a kereten is ugyanez a különleges kék árnyalat látható.

Galéria megnyitása

A teljesen új szín bejelentése mellett az is kiderült, hogy a fekete modell hamarosan hivatalosan is elérhető lesz az Egyesült Államokban, eddig ugyanis ezt érdekes mód a tengerentúl (papíron) nem lehetett kapni, a szolgáltatói kínálatban és a Samsung.com-on sem elérhető, csak a lila és a citromsárga S Pennel ellátott kék opciók vannak.

Galéria megnyitása

A felhőezüst Samsung Galaxy Note9 október 5-étől lesz elérhető elsőként az Egyesült Államokban, és csak a Samsung.com-on, valamint a Best Buy-nál lehet majd hozzájutni kezdetben. A fekete csúcsmodell pedig a 128 GB-os kivitelében október 12-én éri el Amerikát, 512 GB-tal ellátva pedig október 26-án érkezik. Az árakban egyik esetben sem lesz különbség az eddig megszokotthoz képest, szóval 1000 és 1250 dollárt (128/512 GB) kell majd leszurkolni ezekért is, mint a lilára vagy kékre festett eszközökért.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap