Kulcsterületeken javulhat a következő Apple Watch

A cupertinóiak rágyúrhatnak egyebek mellett a jobb vízállóságra is.

Kulcsterületeken javulhat a következő Apple Watch

Az Apple számára egy dinamikusan növekedő ágazat lett a viselhető kiegészítőké, és egyre nagyobb bevétele származik az okosórákból és más eszközökből. Éppen ezért a vállalat egyre jobb fejlesztésekkel próbál előrukkolni, hogy még tovább növelje az érdeklődést.

A híres-hírhedt Ming-Chi Kuo a napokban arról számolt be, hogy az Apple Watch következő szériája milyen tekintetben hozhat előrelépést jelenlegi információi szerint. Kuo általában megbízható forrásokból dolgozik, és a kapcsolatai révén jó előre tud olyan dolgokat megosztani, amik később hitelesnek bizonyulnak. És ezúttal a szakember arról beszélt, hogy a hatodik generációs okosóra már teljesítménybeli előrelépést fog hozni, és jobban bírja majd a strapát vizes körülmények között.

Galéria megnyitása
Apple Watch Series 5

A 2020-ban bevetésre kerülő Apple Watch Series 6 Ming-Chi Kuo forrásai szerint már az Apple S6 chipet fogja alkalmazni. Ennek persze önmagában nincs túl nagy hírértéke, hiszen adja magát az eddigi sorminta követése. Ami érdekesség ezen a fronton, hogy a szakember tudomása szerint ezúttal érzékelhető ugrás lesz a teljesítményben. Az Apple S4 és a jelenleg alkalmazott Apple S5 a felépítését tekintve nem változott, azt lehet tudni, hogy a CPU és a GPU is ugyanolyan most, mint az előző generációnál. Az Apple S6 viszont már ugrásszerű gyorsulást hozhat az eddigiekhez képest. Kuo konkrétumokról nem tesz említést, de ennyi idővel a bevetés előtt valószínűleg még nincsenek megállapítva a végleges órajelek sem.

A kiszivárogtatott információk között arról is szó esik, hogy az Apple Watch Series 6 egy olyan belső kialakítással fog szolgálni, ami hozzájárul majd a hálózati teljesítmény javulásához. Ez azt jelenti, hogy a Wi-Fi és a mobil hálózati modem is jobb jelerőséggel üzemelhet majd. Erre pedig szükség is van a felhasználók visszajelzése alapján, de az ilyen kiegészítők esetében a megfelelő antennák biztosítása sosem egyszerű feladat.

Végül arra is kitért Ming-Chi Kuo, hogy az Apple dolgozni fog a vízállóságon, és a követőező Watch széria már nagyobb mélységben is kibírja majd a ránehezedő nyomást. Akár könnyebb búvárkodás mellett is lehet majd gond nélkül használni. Az Apple szeretne arról gondoskodni, hogy a Watch minden körülmények között jól használható legyen, és a magasabb szintű szigetelés is hozzájárul ehhez.

Az Apple Watch Series 6 valamikor jövő ősszel jelenhet majd meg előre láthatólag. És korábban ennek az eszköznek a kapcsán már olyan pletykákat is hallani lehetett, hogy új kijelzőtechnológiát vonultat majd fel. Plusz sokan hisznek még mindig az alvásfigyelés megoldásában, ilyet ugyanis az Apple Watch továbbra sem tud, míg a legtöbb viselhető kiegészítő – árkategóriától függetlenül – támogatja ezt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap