Kulcs alakú LaCie pendrive-ok

Szokatlan formájú pedrive-okból már számtalan megoldást láthattunk, a legfrissebb dizájnnal a LaCie és az 5.5 Designers rukkolt elő. A kulcs alakú hordozható adattárolók  különböző stílusban, de meglehetősen élethűen formálják meg a különböző kulcsokat, persze az újdonságok nem csak ettől különlegesek.

Kulcs alakú LaCie pendrive-ok

Szokatlan formájú pedrive-okból már számtalan megoldást láthattunk, a legfrissebb dizájnnal a LaCie és az 5.5 Designers rukkolt elő. A kulcs alakú hordozható adattárolók  különböző stílusban, de meglehetősen élethűen formálják meg a különböző kulcsokat, ám nem csak ettől különlegesek.

Az itsaKey, iamaKey és PassKey névre keresztelt pendrive-ok az 5.5 Designers tervezőinek munkáját dicsérik:  a kompakt termékek könnyedén elférnek egy zsebben vagy akár a kulcscsomónkon is. Az itsaKey és iamaKey fantázianévvel ellátott adattárolók akár 8 GB-os kapacitással rendelkező verzióban is megvásárolhatóak lesznek, míg a PassKey egységek egy különleges funkció miatt lehetnek majd vonzóak: az új pendrive-ok beépített microSD kártyaolvasóval bírnak (beépített flash memóriával nem), így a memóriakártyát stílusos pendrive ként lehet használni.

A három termékben közös, hogy mindannyian fém házzal rendelkeznek, így strapabíróak és dizájnosak. Az újdonságok közül az iamaKey Gold SIP csatlakozója víz-és karcálló, ezzel a termék egyike a világon kapható legvékonyabb és legellenállóbb pendrive-oknak.

Az USB 2.0-s csatlakozóval ellátott modellek kompatibilisek a PC és Mac konfigurációkkal, az egységek adatátviteli sebessége 30 MB/s körül helyezkedik el. A felsorolt termékek már elérhetőek kereskedelmi forgalomban is, az újdonságok a LaCie on-line webáruházában és a gyártó különböző viszonteladóinál vásárolhatóak meg. A PassKey 9.90 dollárba, az itsaKey (4GB) 14,99 dollárba, míg az iamaKey (4GB) 17,99 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward