Krisztus születésével létrejött a 144 ezer dolláros iPhone

A Caviar megalkotta a valaha volt legdrágább iPhone 11 Pro modelleket.

Krisztus születésével létrejött a 144 ezer dolláros iPhone

Az Apple okostelefonjai nem a kedvező árazásuk révén ismertek, de a Caviar névre hallgató vállalat számos olyan luxuskivitelben kínálja ezeket a termékeket, amik extravagáns megjelenés mellett esetenként több milliós árral rendelkeznek. És a vállalat a karácsonyi hangulatában megalkotta az eddig legdrágább iPhone 11 Pro készülékeket.

Galéria megnyitása

A Caviar nagyon sok meredek dizájnt készített már, de az igazán mérhetetlen luxus az új, Credo Christmas Star Diamond modell esetében érhető tetten. A készülék hátlapján Krisztus születése látható a jászolban a babával, felette pedig Máriával és Józseffel. De a lényeg a csillagban van, ezt ugyanis a Caviar egy 9,25 milliméteres gyémánttal oldotta meg. Ez a drágakő magában egy lakás értékével vetekszik. Egészen pontosan egy „H” színjelölésű gyémántról van szó, ami VS2 csiszolású és 3,05 karátos méretű.

Galéria megnyitása

A Caviar természetesen aranyat használt a burkolaton, és még itt sem állt meg. A vállalat tervezői nyolc darab kisebb, természetes gyémántból kirakott gyűrűbe foglalták a csillag szerepet betöltő drágakövet. Szóval itt aztán kijut abból a különleges csillogásból, ami csak a gyémántokra jellemző.

Galéria megnyitása

A szakemberek úgy alakították ki ennek az okostelefonnak a burkolatát, hogy egészen sok dimenziója van, kiemelkedik benne a gyémánt, de az aranyból kidolgozott kép is térbeli Krisztus születéséről. Szóval gazdagon van rajta tapogatható elem is. A hátlap fehér részein fehér aranyat használt fel a Caviar, szóval itt sem adta lejjebb, hiába felelt volna meg a célnak az ezüst is. A készülék keretére fel van tüntetve, hogy limitált példányról van szó, és a modell neve, valamint az anyaghasználat is jelölve van.

Galéria megnyitása

A Caviar a csomagolást is nagyon gondosan tervezte meg. A nagyra nőtt papírdoboz egy olyan ládikát tartalmaz, ami fekete bőrrel van bevonva kívül, és a belbecs pedig szépen rendezett, de igazából extrákat nem tartogat. Van mellé fülhallgató, töltésre szolgáló adapter és egy kábel.

Galéria megnyitása

Ennyi arany és gyémánt mellett szinte már nem is meglepő, hogy az iPhone 11 Pro, ami 512 GB-os tárhellyel szolgál, 132 540 dollárba kerül. És szerencsére annak sem kell majd csalódnia, aki inkább az iPhone 11 Pro Maxra vágyik, mert ezt is meg lehet majd venni a Credo Christmas Star Diamond kivitelben, viszont itt már 144 660 dolláros árral kell számolni. És még mielőtt valaki azt gondolná, hogy a Caviar csak a nagyobb képátlóért kér ennyivel több pénzt, érdemes belegondolni, hogy itt a sokhoz mennyivel több aranyra van szükség. Szóval itt bizony a burkolat az, ami miatt ennyivel drágább lesz a termék.

Galéria megnyitása

Ha valaki szeretne magának ilyen okostelefont, akkor nagyon kell sietne, mert a Caviar csak egy-egy példányt tervez készíteni. De valószínűleg nem túl hosszú a sor a termék esetében.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramon, a YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap