Középkori Sims készül

Az EA bejelentette legújabb Sims játékát Mac-re és PC-re, mely egy középkori szerepjáték alapjaira épít. Egy egész királyságot kell majd irányítanunk, tele hős karakterekkel.

Középkori Sims készül

Az EA bejelentette legújabb Sims játékát Mac-re és PC-re, mely egy középkori szerepjáték alapjaira épít. Egy egész királyságot kell majd irányítanunk, tele hős karakterekkel. Lehetnek mágusok, lovagok, kovácsok, bárdok, királyok és királynék. Természetesen mindegyikük sorsa a mi kezünkben lesz.

A Sims játékokból megszokott módon mi állíthatjuk be személyiségüket, hibáikat és erényeiket, amit követően útjukra bocsáthatjuk őket, hogy beteljesítsék küldetésüket a világban... A királykisasszonyoknak lehet ez egy előre megrendezett politikai esküvő, míg egy kovácsnak talán egy legendás kard elkészítése.

Lesznek "egyszerű" napi küldetések is, mint kikalapálni egy páncélt, meggyógyítani a betegeket, kereskedni, lovagi tornán részt venni vagy éppen gyermeket nemzeni... Minden játék egy választással kezdődik, mely az alapvető irányultságunkra kérdez, hogy mit akarunk a királyságunkkal. Ebből bontakozik ki a fő sztori. A kiadó szerint ez egy teljesen különálló széria lesz, végtelen számú történettel és minden bizonnyal legalább ugyanennyi kiegészítővel. Már ha rákapnak a modernkori Sims kedvelői.

A 'The Sims Medieval' 2011 tavaszára várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward