Közeledik a Killzone 3, méghozzá 3D-ben!

A Killzone 2 technológiailag a tavalyi év egyik legütősebb címe volt PlayStation 3-ra. Úgy látszik a folytatás is tartogat meglepetéseket!

Közeledik a Killzone 3, méghozzá 3D-ben!

Bár csak az E3-on kellett volna debütáljon, ám a GamePro magazinnak hála már most el vagyunk látva Killzone 3 információkkal és szkennekkel. Nem kétséges, hogy a Guerilla Games-é az egyik legfejlettebb PlayStation 3-as grafikus motor, és az eddig látottak alapján a jó, csak még jobb lett. A motor továbbfejlesztésében nem kisebb csapattól kaptak segítséget, mint a Naughty Dog, akiknek olyan „apróságokat” köszönhetünk, mint az Uncharted széria. Két ilyen gárdával a háttérben egy pillanatig sem kétséges: a Cryteknél jobb, ha felkötik a gatyájukat. No de lássuk mik derültek ki:

- Az első és talán legérdekesebb az, hogy a Killzone 3 ha megfelelő TV-re van kötve a PlayStation 3-unk, akkor 3D-ben fog pompázni. Tekintve, hogy ez plusz erőforrásokat igényel, már csak ezért is gyúrni kellett a grafikus motorra.

- Az új rész megmutatja, hogy még maradt emberség a Helghastokban

- Meglesz az a feeling, hogy messze vagyunk az otthonunktól, és azok akik az életünkre törnek erős túlerőben vannak (mondjuk ez speciel minden második FPS-ben így van)

- Hasonlítani fog hangulatra a Becstelen Brigantikhoz

- Lesznek jeges pályák, nem is kevés

- A játékmenet két fronton fog igazán változni: szágoldozhatunk majd jetpackekkel és közelharcban kivégezhetjük az ellenfeleinket

- Megismerhetjük a Helghast kultúrát és a nyelvet

Plusz ami talán a legfontosabb, bár ezt nehéz képek alapján megítélni, de a játék eléggé késznek látszik, a technikai oldalán jó eséllyel az utolsó simításokat végzik, talán még tartalommal kell feltölteni. Mindenesetre nagyon várjuk az E3-at, ahol jó eséllyel kapunk egy trailert és talán megjelenési dátumot is. Addig is szkennekért ide tessék klikkenteni, minden második képen megcsodálhatjuk hogy néz ki a jetpack, valószínűleg fontos része lesz a játéknak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward