Közelben a százmilliomodik Resident Evil eladás

Közelben a százmilliomodik Resident Evil eladás

A Capcom az utóbbi időkben jobbnál-jobb címekkel örvendeztetett meg minket. Annyira komolyan is veszik a szerepüket és a saját címeiket, hogy nem véletlenül lettek tavaly év végén a legjobb kiadó a Metacritics összegzése szerint is. A játékaik átlag pontszáma 79,3 a százból a világ különböző médiumainak értékelései szerint és az igazság az, hogy a játékosok is elégedettek azzal, amit nyújtanak nekik.

A gamesindustry.biz szerint a japán vállalat legjobban fogyó címe és legerősebb sorozata, nem más, mint a Resident Evil (hazájában Biohazard), ebből már ugyanis erre a negyedévre 98 millió darabot adtak el összesen. Amit biztosan tudunk még, hogy ebből a Resident Evil 2 újradolgozott változata 6,5 milliót tudhat magáénak. Ezután a Monster Hunter széria az, amire a legtöbb játékos kíváncsi volt eddig. Itt 63 millió értékesített példányról beszélhetünk, abből 5 millió tudható a Monster Hunter World: Iceborne-nak.

Rendkívül erős szériának mondható még az egyik legnépszerűbb verekedős játék sorozat, a Street Fighter, itt 44 millió eladásról van szó. Ezt a Mega Man követi, 36 millióval, majd a Devil May Cry 22 millióval. A sort a Dead Rising széria zárja 13 millió darabbal, de itt sincs ok a szomorkodásra.

A Capcom hazájában rengeteg játéktermet és ehhez hasonló létesítményt üzemeltet, ezek természetesen a COVID-19 miatt nem szerepelnek jól a pénzügyi jelentésükben. Viszont a digitális és videojátékos értékesítési részlegük nagyon pörög, előrejelzésük szerint jövőre rekord évük lesz, 13%-os profitnövekedést várnak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap