Körvonalazódnak a 400 dollárra várt iPhone képességei

Elkezdtek szivárogni a hírek az „iPhone SE2-ről”, és ezek alapján nagyon korrekt konstrukció lehet.

Körvonalazódnak a 400 dollárra várt iPhone képességei

Az elmúlt hetekben egyre több információt lehet hallani arról, hogy valóban érkezik az olcsóbb iPhone, amit az Apple minden bizonnyal azzal a céllal küldhet bevetésre, hogy az ünnepi időszak után új lendületet adjon a részleg forgalmának, mert az első és a második negyedév idén különösen gyengén sikerült. És amennyiben tényleg egy korrekt konstrukciót tesz le az asztalra az Apple, akár egy néptelefont is alkothat – persze a helyén kezelve.

Mindig arról lehet hallani, hogy jön az olcsó iPhone, de azt azért látni kell, hogy legjobb esetben is 400 dollár körüli ajánlott fogyasztói árról beszélhetünk majd, és egy egészen koros köntösbe lehet csomagolva az egész masina. Állítólag az iPhone 8 kialakítását fogja ez a készülék kölcsönvenni (ez szerepel a képeken), ami azt jelenti, hogy a Touch ID visszatérésével is számolni lehet, de a keretek is vastagok lesznek. Ming-Chi Kuo korábban már azt is megszellőztette, hogy az okostelefon az Apple A13 rendszerchipet vonultathatja majd fel, most pedig újabb érdekes részletekkel állt elő.

Galéria megnyitása

Kuo ezúttal már valamelyest mélyebb részleteket is elárult a várható okostelefonnal kapcsolatosan. Az elemző szakember továbbra is úgy tudja, hogy az Apple nem fukarkodik majd a teljesítménnyel, és a legújabb rendszerchipjét fogja felhasználni az olcsóbb iPhone-ban, ezen felül pedig fény derült arra, hogy mennyi RAM kerülhet a lapka mellé. Ha minden igaz, akkor 3 GB-nyi RAM-ot vonultathat majd fel az okostelefon, épp, mint például az iPhone XR. Szóval a rendszermemóriát tekintve elmarad majd 1 GB-tal a készülék az iPhone 11 szériától, de panaszra már így sem nagyon lett oka a felhasználóknak, az iOS 3 GB-nyi LPDDR4x memóriával általában már jól használható. Ami pedig a tárhelyet illeti, kettő kivitelre biztosan lehet számítni Kuo beszámolója alapján, és az alapot 64 GB jelentheti, míg egy lépéssel fentebb pedig 128 GB-tal lehet számolni.

A Face ID-ról le kell majd itt mondani, az ugyanis egy magas költséggel járó komponens, de egyébként nagyon sok felhasználó valószínűleg jobban fog örülni a Touch ID visszatérésének, mintha a Face ID kerülne elő itt is. A 3D Touch lehetőségről le kell majd mondani Kuo értesülései szerint, szóval valószínűleg a Haptic Touch fog itt is megjelenni. A vezeték nélküli töltés sem fog itt beleférni a szűkre szabott büdzsébe, de valószínűleg egy ilyen konstrukciónál ez nem sok felhasználó számára jelent majd problémát. A kamera terén egyelőre semmi konkrétumot nem lehet hallani, és ezen a téren sok lehetősége van a cégnek, maradhat az iPhone 8 egysége, de jöhet az iPhone 11 modulja, és köztes egységet is alkalmazhat. A megszokott ezüst és asztroszürke színekben borítékolhatóan elérhető lehet a költséghatékony iPhone, továbbá (PRODUCT)RED kivitel is születhet belőle.

Galéria megnyitása

Az iPhone 8 egyébként még most is kapható, és jelenleg lényegében ez tölti be a megfizethetőbb iPhone szerepét a 450 dolláros ajánlott fogyasztói árával. Ennél sokkal jobb lehet a belbecs tekintetében az „iPhone SE2”, miközben Ming-Chi Kuo úgy tudja, hogy 50 dollárral még olcsóbb is lesz nála. Az híres-hírhedt elemző szerint nagyon népszerű lehet majd ez a mobil azoknak a körében, akik kiöregedett iPhone 6/6s eszközökről szeretnének majd váltani.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap