Könnyen hajlik az új iPad Pro 11

Könnyen hajlik az új iPad Pro 11

A JerryRigEverything YouTube csatornán rendszeresen jelennek meg olyan videók, amikben a legfrissebb készülékek kerülnek „nyúzópadra”. Az okostelefonok és a táblagépek általában elfogadhatóan bírják a rájuk váró megpróbáltatásokat, azonban az iPad Pro 11 videója eléggé csúfos véget ért.

Galéria megnyitása
Mutatós az újdonság, de könnyen el fog deformálódni?

Ahogy arra a csatorna üzemeltetője, Zack Nelson rávilágított , az Apple új táblagépe bizony meghajolhat, és igazából arra jutott a YouTuber, hogy ehhez nem is kell túl nagy fizikai behatásnak érnie az eszközt. Zack a közel 8 perces videóban megperzseli, összekarcolja a táblagépet, és a végén alaposan össze is hajtja. Az iPad Pro 11 egészen a hajlítási tesztig egyébként jól bírja a kiképzést, de végül a háza több ponton is gyengének bizonyul, és ez vezet ahhoz, hogy gyakorlatilag kézzel is egyszerűen össze lehet csukni. A termék az egyik oldalon az apró mikrofonbemenetnél adta meg magát, a másikon pedig az Apple Pencil töltésére szolgáló felületnél. A korábbi iPadekkel ugyanis ilyen probléma nem volt.

Természetesen azt meg kell jegyezni, hogy nem ez az első készülék, ami elbukja ezt a tesztet, de az Apple esetében azt gondolnánk, hogy különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy ez ne történhessen meg. Hogy miért? Nos, az ilyen hajlékonysági tesztek éppen az Apple miatt jelentek meg, az iPhone 6 volt az az okostelefon, ami a kelleténél sokkal gyengébb lett, és akár a zsebben tartva is képes volt néhány óra alatt láthatóan meghajolni, ha nem ügyelt rá eléggé a tulajdonosa. Ehhez a termékhez fűződik a hírhedt „Bendgate”, aminek talán éppen most látjuk kialakulóban a második felvonását. Az iPhone fiaskója után talán a sokat látott Zack Nelson sem számított arra, hogy az új generációs iPad Pro kisebbik változata ennyire egyszerűen megadja majd magát. Valószínűleg elég, ha valaki ráül egyszer a termékre, vagy egy kelleténél jobban megtömött hátizsákba próbálja beletuszkolni, és elveszítheti a gyári alakját.

Galéria megnyitása

Az pedig egyelőre kérdéses, hogy az iPad Pro nagyobb, 12,9 hüvelykes változata hogy bírja majd a strapát. Ha az Apple annál sem tett többet a merevség biztosításáért a tervezés során, akkor elképzelhető, hogy az még könnyebben összecsuklik nyomás alatt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap